Saptamana trecuta am aflat cate ceva despre unul din cele 2 jocuri Assassin’s Creed care au fost anuntate de Ubisoft, si vor fi lansate toamna aceasta, si anume am fost informati despre Assassin’s Creed Unity. Insa acum stim cate ceva si despre Assassin’s Creed Comet.

Unity, care are loc in timpul revolutiei franceze, va fi valabil atat pe PC, cat si pe cele doua console next-gen, Xbox One si PS4. Ei bine, despre Comet stim ca va fi lansat in aceasta toamna pentru Xbox 360 si PS3 (versiunile anterioare a consolelor next-gen), insa nu stim nimic despre Wii U sau PC.

Assassin’s Creed Comet va avea loc in anul 1758, va avea loc pe Oceanul Atlantic si il va avea in prim plan pe un marinar pe nume Shay, ce isi tradeaza capitanul navei. Comet va continua subiectul nautic care a fost stabilit anul trecut in Assassin’s Creed IV : Black Flag.

Nu putem confirma toate aceste detalii despre poveste si unele pot sa fie doar niste speculatii a celor de pe GameBlog. Dar lumea care este familiarizata cu Comet ne spune ca jocul Assassin’s Creed ce va fi lansat toamna asta, va avea loc in America de Nord si protagonistul sau pe nume Shay, car este membru al Templarilor, ordinul care uraste asasinii si a servit ca oponent principal in jocurile Assassin’s Creed.

De asemeni mai stim ca jocul iti va permite sa mergi in New York si sa navighezi cu nava de-a lungul coastei Oceanului Atlantic. Una din surse descrie jocul ca fiind o trecere de la Assassin’s Creed III si continutul sau descarcabil Freedom Cry la Assassin’s Creed IV. Sursele spun ca este posibil ca Haytham Kenway si Adewale sa-si faca aparitia in acest joc.

Cu toate acestea, abilitatea companiei Ubisoft de a jongla cu echipele de dezvoltare pentru a le da 2 sau 3 ani sa faca jocuri care urmeaza sa fie lansate anual, a rezultat in jocuri foarte bine realizate si bogate, unele din ele mai criticate ca altele, dar majoritatea avand succes.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *