best-free-wordpress-themesDaca vrei sa fii blogger poti folosi Tumbl, Blogger sau multe alte platforme de publicare pentru o configurare rapida si gratuita. Dar daca vrei sa fii un scriitor serios ar trebui sa te axezi pe platforma WordPress.

Daca te uiti in jur majoritatea bloggerilor care au succes folosesc WordPress.  World Wide Web este foarte aglomerat de bloguri ale companiei, personale si comunitare, de fapt orice lucru la care te gandesti are un blog dedicat.

Asa ca, m-am gandit sa va dau niste sfaturi pentru a va putea ajuta sa va creati o comunitate de cititori fideli.

Despre Noi

Lucurile devin mai serioase si mai personale. Vizitatorii din ziua de azi nu vor sa citeasca numai despre produsul tau, ci vor sa stie povestea oamenilor din spatele produsului. Chiar si daca faci treaba asta din hobby, cititorii vor vrea macar sa te cunoasca.

Asa ca fii sigur ca iti faci o pagina „Despre Mine” ce te conecteaza cu cititorii, si ii va face sa te placa.

Categorii

Sa ai prea multe categorii pe site nu este un lucru recomandat pentru SEO, de asemeni iti si incetineste pagina. WordPress are un lucru numit „taguri”, un lucru ce grupeaza posturile pe baza cuvintelor cheie oferite manual pentru posturi.

Categoriile ar trebui sa fie putine, dar la subiect pentru a nu induce in eroare cititorii si folositi tagurile.

Pluginuri

WordPress iti ofera si posibilitatea de a-ti instala in cadrul platformei pluginuri. Acestea te ajuta la SEO, la design, dar si la viteza blogului, asa ca ar trebui sa ai doar pluginuri esentiale, ci nu prea multe fiindca acestea iti ingreuneaza, ba chiar iti deterioreaza blogul.

Descarca Theme doar de la surse bune

Daca faci o cautare pe internet gasesti mii de site-uri care ofera Theme WordPress Premium, dar fiti foarte atenti la acestea. Acestea pot fi facute de hackeri pentru a va dezvalui parole, incercati sa descarcati doar din surse care stiti ca sunt bune, caci intotdeauna aspectul conteaza.

Pagina de contact

O pagina de contact este extrem de necesara pentru a-ti intari relatia cu clientii in momentul in care opinia lor te ajuta la actualizarea blogului dupa preferintele lor. De asemeni ai putea fi contactat pentru vanzare de linkuri sau reclame, lucru care te-ar putea imbogati.

Actualizati

Blogul este ca un ziar, in care apar stiri, editoriale si tutoriale, iar daca il actualizati cel putin cu un post pe zi si Google-ul va va observa mult mai rapid. Asa ca nu ezitati sa scrieti des si util.

De admin

Articol similar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *