starry sky pictura pe numere pictorul fericit

Tablourile pe numere sunt un concept relativ nou adus pe piata din Romania si sunt echivalente cu acele carti de colorat pentru adulti. Fiecare dintre noi trebuie sa avem un hobby, o activitate prin care sa ne relaxam si sa scapam de stres. De aceea, Pictorul Fericit a adus romanilor aceasta forma de meditatie – pictura pe numere. Cand pictezi intri parca intr-o transa, iar creierul tau se deconecteaza de la totul din jur si de la ganduri negative. Tot ce vezi sunt culorile aplicate pe panza, iar tu le faci sa danseze cum vrei tu cu pensula. Dar daca simti ca nu esti inca pregatit pentru a incepe un tablou cu o panza goala, atunci un tablou pe numere este ideal pentru incepatori.

Kit-ul complet, gata de a fi pictat

Un tablou comandat de la magazinul online al pictorilor Pictorul Fericit are toate cele necesare ca tu sa te apuci de pictat. Tabloul ales vine intr-o cutie eleganta cu maner, iar in interior mai gasesti si setul de pensule, schita si vopselurile. Pe cutie regasesti un mockup, adica acel sticker ce iti arata cum va arata tabloul odata finalizat. Panza este pe sasiu, acel cadru din lemn si nu trebuie sa inramezi tabloul la final, il poti expune pe un perete si asa. Pe panza ai spatii delimitate si numerotate, iar capacele vopselurilor au numerele corespunzatoare. Tu doar trebuie sa aplici cu pensulele culorile in spatiile potrivite si incet incet, cu fiecare ora de pictura, tabloul prinde viata.

Poti alege de la Pictorul Fericit din o varietate de teme precum cladiri, orase, peisaje, animale, pasari, religioase pentru el/ea, pentru copii, flori, modele noi din 2021 sau chiar reproduceri ale unor tablouri celebre. Vezi si aici alte informatii.

Ai exersat indeajuns? Fa un tablou de unul singur

Dupa ce ai progresat in pictura, poti incepe un tablou de unul singur folosindu-te de imaginatie si creativitate. Tot la Pictorul Fericit vei regasi panze pe sasiu din bumbac albe sau negre sau chiar si cele din in, seturi de pensule sintetice sau din diferite feluri de par, culori acrilice, de ulei sau vinilice, sevalete din lemn de fag sau cel din aluminiu reglabil, cutite, solutii de curatare precum diluant inodor, palete pentru culori si multe altele.

Pictura este o forma de terapie, deci alege tablourile pe numere de la Pictorul Fericit, pentru a fi mai echilibrat, pentru a scapa de stresul atat de nociv pentru organismul tau. Vei observa schimbari majore bune in starea ta!

Contact:

Str. Marasesti, nr.18, et.1, cam. 2

Suceava, Romania

0754459540

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *