vanatoarea de spionivanatoarea de spioni

„Vanatoarea de spioni” este un ultim film al marelui actor ce a decedat de curand, Philip Seymour Hoffman. Acest film contine niste nume mari ale cinematografiei de la Hollywood, printre care si Rachel McAdams, Willem Dafoe si Robin Wright.

Despre marele actor Hoffman se vorbeste numai de bine(si asta nu pentru ca tocmai a trecut in nefiinta si lumea il plange si il lauda ca pe multi alti artisti ce sunt omagiati dupa moarte). Regizorul filmului „Vanatoarea de spioni”, Anton Corbjin spune despre omagiatul actor ca era colosal si ca nimeni nu i-ar fi putut intrece valoarea si talentul.

Acest film nou si reusit este o ecranizare dupa romanul din 2008 al lui John le Carre -„Cel mai vanat om din lume”. Acesta surprinde o poveste contemporana si foarte complexa in care intriga, iubirea, rivalitatile, politica si altruismul te tin in suspans si dau valoare adaugata actiunii pe tot parcursul desfasurarii acesteia.

In ceea ce priveste talentul si daruirea actorului Philip Seymour Hoffman, se spune ca acesta ar fi fost cel mai bun actor in roluri secundare si daca ar fi sa ne uitam fie si la rolurle sale mai putin marete, chiar si acestea il propulseaza pe acest titan al filmului in topul celor mai buni dintre cei mai buni.

Cea mai buna miscare a sa legata de interpretarea rolurilor memorabile in care juca era sa se dedice 100% personajului caruia ii dadea viata si sa uite de orice altceva, fara a pune problema mofturilor si a capriciilor pe care de altfel multi alti actori mai tineri le au si le afiseaza in mod constant.

In mod straniu, chiar daca jocul actoricesc era viata lui, marele actor ura ceea ce iubea ca sa spunem asa si sa il citam pe acelasi regizor de mai sus. Filmul „Vanatoarea de spioni” a fost filmat in intregime in Germania, in Hamburg si Berlin, in lunile septembrie-octombrie ale anului 2012.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *