cursuri dans

Diferitele tipuri de dansuri si stiluri de dansuri sunt adunate de prin toata lumea si acessta este un indicator foarte bun ca dansul este ceva care ne reuneste pe toti si care ne delecteaza pe toti cu miscarile sale minunate, indiferent de ce am alege. Mereu dansul a fost practicat din motive sociale, insa a fost excutat si datorita placerii pe care o cauza.

Nu toti dansam din obligatie sau din cauza faptului ca trebuie sa nu stam jos la o petrecere sau la o nunta. Este vorba ca aceasta forma de miscare este in acelasi timp si o foarte mare destindere si o imbogatire a timpului petrecut alaturi de persoane dragi, cunoscute sau noi, alaturi de care vrem sa fim si pe care  sa le cunoastem mai bine.

Jive

Acest tip de dans este o alta forma de dans social sau sportiv. Se afla printre cele 5 tipuri de dans care apartin stilurilor de miscare latin americane. Vzut ca un stil de dans care a preluat societatea in anii ’30 si ’40, acest dans inca isi pastreaza vie traditia si miscarile si in ziua de azi.

Salsa

Acest tip de dans isi are originea in zonele Americii Latine, Cuba si Puerto Rico. Acest dans cu partener esre foarte senzual si cunoscut pentru forma de flirt si de sex-appeal. Exista mai mult tipuri si forme de dalsa ca si stilul din New York, stilul columbian, si cel din Los Angeles.  Este un dans care presupune un zbor usor si gratios deasupra ringului de dans.

Breakdance-ul

Michael Jackson a popularizat acest tip de dans si l-a dus la o recunoastere internationala. Breakdance-ul este de fapt o forma de dans al strazii care este o parte a culturii hip-hop. Este un dans in care domina barbatii de cele mai multe ori. Este caracterizat printr-un fel de dance-battle-uri intre membrii a doua trupe de dans.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *