Johnnie-Walker-Whiskey-WallpaperBallantine’s

Acesta este un produs Pernod Ricard din Dumbarton, Scotia.  Ballantine’s este al doilea scotch whisky ca vanzari din lume. Brandul are sapte variatati diferite care difera de la 12 ani vechime pana la 40 de ani vechime. Toate varietatile ofera un gust unic si de neconfundat pentru consumatori. Ingredientele sunt special alese iar reteta este una foarte bine pastrata, fiind un secred al companiei.

Jack Daniel’s

Fiind produs de compania Brown-Forman, Jack Daniel’s este cel mai cunoscut si cel mai bine vandut whisky de origine americana. Numele este acela al celui ce la descoperit, Jasper Newton „Jack” Daniel. Acest whisky are o importanta mare pentru anumite persoane. Spre exemplu Frank Sinatra a fost ingropat cu o sitcla de Jack Daniels alaturi. Asa ca acest brand are legaturi chiar si dincolo de moarte pentru unii. Desi reteta si ingredientele sunt specifice unui bourbon, Jack Daniels este promovat ca fiind  un whisky. Compania spune ca se diferentiaza de bourbon deoarece acesta este filtrat prin carbuni de artar, ceea ce face bautura distincta.

Johnnie Walker

Cel mai bine vandut whisky din lume este Johnnie Walker. Acesta este un scotch whisky si este produs de compania Diageo. Este vandut in aproximativ toate tarile din jurul lumii. In toate barurile din lume daca vei cere un Johnnie Walker probabil ca vei fi servit. Sunt mai multe variante ale acestei bauturi. Black Label, Red Label, Gold Label si Platinum Label. Toate aceste variante au un desing diferit dar pe fiecare dintre ele ajungem sa gasim emblema omului care merge. Johnnie Walker Green Laber a castigat trei duble medalii de aur la competita World Spirits Compatition intre anii 2005 si 2007.  De asemenea aroma acestei bauturi alcoolice a fost deseori apreciata la conventiile internationale. Johnnie Walker este cel mai vandul whisky din lume si daca nu ai avut ocazaia de a il gusta pana acum, ai avut multe de pierdut.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *