Ochii sunt oglinda sufletului. Genele si sprancenele sunt foarte importante pentru a modifica in bine sau in rau fizionomia unei persoane. In cazul in care nu beneficiati de o forma foarte frumoasa si corespunzatoare a sprancenelor putem capata un aspect neplacut si neingrijit.

Tatuarea sprancenelor este o metoda de impregnare a unor pigmenti cosmetici in straturile superioare ale pielii, prin intermediul unei tehnici speciale, avand un rezultat durabil de la 3 la 5 ani. In cazul in care este efectuat in mod corespunzator, tatuarea sprancenelor poate prelua functiile liftingului facial si poate intineri persoana cu pana la 10 ani.

Daca forma lor este corecta si clara sprancenele pot schimba in mod radical fizionomia unei persoane, transformand-o intr-o persoana cu personalitate. Sigur, tatuarea sprancenelor nu este obligatorie ci optionala. Este foarte important ca inainte  de a apela la aceasta procedura sa stiti foarte clar cum vreti sa arate rezultatul final.

Astazi, cele mai multe femei aleg sa se penseze acasa facand greseli. Este gresit acest lucru deoarece femeile au tendinta de a se pensa foarte des, afectand forma si aspectul sprancenelor. In cazul in care avem sprancene prea rare sau prea scurte, daca sunt inegale sau au parti care lipsesc, daca nu exista din cauza unor probleme de sanatate sau din cauza unui accident, daca sunt afectate de diferite cicatrici, daca nu mai vrei sa le desenezi in fiecare zi sau daca pur si simplu iti doresti un tatuaj al sprancenelor il poti realiza.

Tatuajul sprancenelor se realizeaza la un cabinet specializat in machiaj semipermanent care folosesc aparaturi din pigmenti performanti. Pretul acestei tehnici variaza in functie de calitatea si profesionalismul cu care este efectuat tatuajul. Produsele consumabile si aparatura folosita influenteaza in mod decisiv pretul serviciului. Studiati locatia unde va avea loc tatuarea sprancenelor si mergeti intr-un loc cat mai sigur si care va asigura calitate si profesionalism. Puteti opta pentru tatuaj sprancene Bucuresti.

Etapele realizarii tatuajului la sprancene:

  • In primul rand se alege culoarea potrivita in functie de nuanta pielii si de cea a parului.
  • Se concepe si se incearca o forma care va crea simetria faciala.
  • Se simuleaza forma prin desen cu ajutorul creionului pana se ajunge la forma pe care o cere fizionomia persoanei si pana cand forma place esteticianei si persoanei.
  • Dupa ce se stabileste forma pe care o doreste clienta se aplica o anestezie locala a locului si mai apoi se incepe procesul de tatuare.
  •  Firele de par raman in stare intacta si nu sunt rase sau pensatetotal deoarece printre ele se tatueaza fire care vor imita forma firului de par. Dupa ce se efectueaza imitatia de fire de par se trece pe toata suprafata sprancenii un fond de culoare mai deschis decat cel aplicat deja.

Avantajele tatuarii sprancenelor constau in faptul ca aceasta tehnica dureaza aproximativ 30-40 de minute in timp ce pensarea se face mult mai des. Economisim banii deoarece nu vom mai fi nevoite sa apelam la creione, farduri si alte truse pentru a contura forma sprancenelor. De asemenea, nu va trebui sa iti mai faci griji ca ti se va strica machiajul sau forma sprancenelor.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *