Cu siguranta vi s-a intamplat cel putin o data sa nu fiti chiar mandra de manichiura dvs. Acest lucru se datora fie din cauza formei unghiei, fie din cauza ca acestea nu erau suficient de ingrijite, fie din cauza culorii sau din multe alte motive. Daca vi s-a intamplat acest lucru nu trebuie sa va ingrijorati deloc. Oricui i se poate intampla sa nu ii placa propriile unghii la un moment dat.

Sigur ca manichiura este foarte importanta si poate ca cel mai important aspect de care trebuie sa tina cont o femeie. Este extrem de important sa aveti unghiile ingrijite si frumoase, mai ales in cazul in care lucrati intr-un domeniu in care manile sunt solicitate.

Femeile fac anumite greseli care deterioreaza impactul manichiurii auspra celor din jur. Acestea sunt niste greseli mici, uzuale care nu sunt constientizate de fiecare data. Iata care sunt acestea si ce trebuie sa faceti pentru a avea unghii de invidiat:

In primul rand, trebuie sa evitati roaderea unghiilor. Multe persoane au aceasta problema si de regula totul porneste de la stres. Este important sa renuntati la acest obicei prost care va deterioreaza aspectul fizic. Puteti sa apelati la trucuri precum solutii amare aplicate in intregimea unghiei sau aplicarea gelului UV. In momentul in care unghiile sunt roase au un aspect foarte neplacut. Manichiura cu gel va fi perfecta si va scoate din starea care va deterioreaza aspectul fizic. Puteti sa cumparati produse diamond nails care va vor fi de ajutor in aceasta situatie.

Apoi, este foarte important sa nu va bruscati unghiile. Multe femei au prostul obicei de a expune unghiile la anumite procedee brutale. Aici vorbim despre ordinea inceperii manichiurii. Este foarte important ca tot procedeul sa inceapa prin a sterge unghiile de lac. Trebuie sa acordati atentiei si acestui lucru chiar daca va pare insignifiant deoarece poate deteriora semnificativ aspectul unghiei. Trebuie sa aplicati dizolvantul pe o discheta demachianta si sa o lasati acolo pentru cateva secunde. Daca veti tineti o perioada mai lunga de timp unghia va fi afectata de catre dezinfectantul toxic.

Mai mult, trebuie sa mai tineti cont ca stimularea cresterii unghiilor este la fel ca si parul. Mai exact, nu veti reusi sa grabiti aceasta crestere deoarece variaza in functie de factorii genetici. Asadar, nu folositi produse care pretind ca grabesc sau stimuleaza cresterea unghiilor.

De asemenea trebuie sa tineti cont ca unghiile au nevoie de anumite tratamente. Mai bun decat alte produse cosmetice din comert este uleiul de masline. Tot ce trebuie este sa va cufundati varfurile degetelor in ulei de masline si astfel sa va hidratati cuticulele. Puneti intr-un bol si o lingura de zeama de lamaie si mai apoi aplicati un strat de lac protector.  Sigur ca inainte de aplicarea lacului protector trebuie sa va spalati foarte bine pe maine pentru a indeparta uleiul.

Vitamina A este si ea foarte benefica pentru unghii, aceasta solutie uleioasa gasindu-se la farmacii. Se realizeaza aceeasi tehnica precum cu uleiul de masline. Se lasa mana timp de 10-15 minute dupa care se indeparteaza uleiul cu apa si se aplica un strat de lac protector.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *