Am varsta frageda de 20 de ani si muncesc de 3 ani fiindca nu prea mi-a placut scoala, si am facut tot posibilul s-o evit, dar nu s-o pierd. De aceea obisnuiam sa trec pe la scoala doar cand era foarte necesar, fiindca aveam intotdeauna de munca. In primul an de munca al vietii mele, am muncit la un magazin alimentar, in care tot ceea ce faceam era sa car marfa, fiind manipulant de marfa, apoi am avansat si am ajuns sa fac receptia la marfa si sa ma mai ocup si de acte.

Dupa un timp insa, am fost nevoit sa muncesc pe santier, in constructia casei sefului meu, pot spune ca a fost o experienta de luat in considerare, insa nefiind prea mare, mi-a fost foarte greu si de fiecare data cand ieseam de la munca, aveam tot felul de dureri deranjante. Acum muncesc intr-un mediu mai linistit, insa am probleme, sunt foarte nervos si nu am rabdare sa fac nimic, acest lucru realizandu-mi probleme si in familie, dar si in mediul social.

De aceea, medicul meu terapeut mi-a recomandat sa-mi iau o vacanta imediat, caci aceasta ar putea functiona ca terapie pentru a ma face sa fiu mai rabdator, pentru a ma face sa uit de grijile cotidiene si pentru a ma determina sa meditez.

Imediat ce am auzit acest lucru, am incercat sa caut oferte last minute pentru vacanta pe care mi-a recomandat-o medicul. A fost greu sa ma hotarasc in ce loc sa merg, fiindca erau o multime de optiuni si timp limitat. Insa, intamplarea a facut sa-mi doresc sa merg in Republica Dominicana, un foarte indepartat, in care caldura este cel mai bun prieten al meu si in care pot cunoaste noi oameni si traditii.

Cat mai repede cu putinta o sa-mi depun cererea de concediu sefului meu actual si voi calatori catre Republica Dominicana.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *