Se stie ca masajul este o maniera de relaxare, adoptata la scara mare. Nu este prima data cand auzim de efectele benefice ale terapiei de asa natura. Lumea alege un masaj de relaxare, cu tenta medicinala, cel ce tine de intretinerea corporala si exemplele pot continua. Se poate insa vorbi de aceleasi efecte si cand vine vorba de masajul intim?

In zilele noastre sunt tot mai populare masajele erotice. Asa cum vei gasi si pe www.masajclub.ro/en, exista varietate in tipologia acestora. Despre cine alege asa ceva si de ce aflam mai degraba din tendintele pietei de consum. Iata cateva lucruri pe care lumea nu le prea stie despre acest domeniu:

  1. La masajul erotic vin atat barbati, cat si femei. Desi aparent este lumea barbatilor care se bucura de imaginea femeilor frumoase, se poate si invers, se poate si in cuplu. Modernul isi spune din ce in ce mai mult cuvantul astfel ca multi isi dau frau liber fanteziilor de acest gen.
  2. Masajul erotic nu inseamna o trecere a unei limite. Stii cum se spune, nu ar trebui sa faci nimic din ceea ce nu ai placere sa faci. Asa ca de nicio parte, participantii nu merg mai departe decat e cazul. Uneori nici nu se pune problema ca cel masat sa fie dezbracat complet, nud. Masajul se desfasoara exact asa cum simte si considera fiecare in parte.
  3. Masajul erotic nu este lux. Se spune adesea ca acest tip de rasfat trebuie si sa ti-l permiti, nu numai sa ti-l doresti. Insa nu este atat de extravagant pe cat ar crede unii sau cel putin sunt si variante care sa acopere bugetul unei largi clase a pietei de consum.
  4. Masajul erotic nu inseamna a insela. Poate ca de aceea s-a dezvoltat si nisa masajelor intime dedicate cuplurilor. Cert este ca principalul scop este cel legat de relaxarea indusa celui care are nevoie. In timpul unei sesiuni de acest gen maseuza se axeaza pe anumite puncte principale pentru a masa si desigur pentru a induce placere, ca scop ulterior.

Masajul de acest tip se bazeaza de regula pe miscari, unduiri, atingeri si chiar si pipait. Orice forma de masaj este pana la urma de dorit in condiitile in care te gasesti stresat si fara chef de nimic. Doar ca, desi o mare parte ar ravni la asa ceva, o mica parte si admite acest lucru. Nu-i nimic, nu trebuie sa stie nimeni despre dorintele tale insa cel putin nu ti le nega si refuza pentru tine insuti.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *