Se intampla de foarte multe ori ca oamenii sa nu isi dea seama ca se afla intr-o relatie toxica. Acest lucru se intampla din cauza faptului ca foarte multe persoane nu mai au ratiune in momentul in care se indragostesc.

Se intampla deseori ca sa nu ne dam seama de anumite lucruri si sa ne complacem intr-o relatie nepotrivita. Acest lucuru ne va face sa ne dam seama la un moment dat ca am pierdut timpul cu persoana aceea. Este foarte important sa facem astfel incat sa nu ne pierdem cu persoane care nu ne fac decat rau.

Iata cateva lucruri care iti demonstreaza faptul ca esti intr-o relatie toxica:

In primul rand, o astfel de relatie presupune acordarea intregii atentii doar unuia dintre parteneri. Mai exact, se intampla de foarte multe ori ca unii oameni sa stea in diferite relatii care se dovedesc a fi in final de-a dreptul toxice.

In cazul in care partenerul dvs. are mereu nevoie de atentie insa nu iti ofera nimic in schimb, inseamna ca ar trebui totusi sa te detasezi de aceasta relatie. Nu vei reusi niciodata sa fii fericit daca partenerul nu va face decat sa iti pretinda ca are nevoie de unele lucruri. Astfel, iti vei consuma energia si la un moment dat vei obosi.

De asemenea, daca in relatia ta exista cuvinte urate si va jigniti unul pe celalalt inseamna ca aveti o problema. Insultele nu au ce sa caute ntr-o relatie nici macar atunci cand va certati si indiferent cat de aprinse sunt discutiile intre voi.  Daca partenerul te jigneste si iti arunca cuvinte urate de cate ori are ocazia trebuie sa faci atfel incat sa te retragi idn aceatsa relatie.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *