In marea de optiuni, un parinte se simte uneori depasit de tot ceea ce inseamna optiunile in materie de jucarii pentru copii. In principiu acestea se doresc a fi cele care acompaniza timpul liber, cele care iti dau ceva de facut, cele care iti atrag atentia. O unealta, cu ghilimelele de rigoare, care ii ajuta pe parinti sa ii tina ocupati pe cei mici, din cand in cand. Cu toate acestea, o noua tableta pentru copii iti va surade ca idee pentru ca vine la pachet cu numeroase optiuni de joc.

Tableta in primul rand, ca si concept, este cea de dorit. Intr-o varianta mai compacta a unui laptop, desigur ca de jucarie in acest caz, o tableta aduce numeroase jocuri. Nici nu ai timp sa te plictisesti de ea pana la urma. Se incadreaza in categoria de jocuri educative, interactive, potrivindu-se unei largi categorii de copii ca si grupa de varsta.

Un astfel de joc se potriveste atat baietilor cat si fetelor, este vorba de un complex de aplicatii, inclusiv cu povesti. Intr-un astfel de context parca multumirea unui parinte pentru o noua achizitie este justificata. Concret vorbind se pare ca un copil poate invata cu ajutorul unei tablete atat anumite povesti, cat si ceea ce tine de fonetica, de alfabet. Primeste indemnuri, invata limba engleza si se poate personaliza, dupa caz, pentru fiecare copil in parte. Si daca este tableta atunci asa sa fie, de  unde si posibilitatea de conexiune la internet si email.

O adaptare pentru categoria copiilor, o forma de joaca de asemenea, o tableta pentru copii este varianta moderna cu ajutorul careia un parinte bifeaza multiplele aptitudini si lucruri pe care un copil le poate deprinde. Si pentru ca sunt atat de multe optiuni se pare ca exista si diversitate in ceea ce priveste tipurile de tablete, acestea fiind destinate atat celor incepand cu varsta de 2 ani cat si celor de la 7 ani in sus. In functie de varsta exista si dotari specifice ale jocurilor de acest gen. Cu filme sau povesti, un ecran colorat, cu posibilitatea de a descarca si adauga o serie de aplicatii, cu playlist de cantece, o astfel de tableta este o jucarie complexa pe care orice copil sa si-o doreasca.

Fiind in pas cu moda, o tableta este alegerea parintilor care cauta si altceva pe langa jocurile clasice. Merita incercat, decat un copil sa fie atras de  tableta adultilor.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *