Studioul Japonez Sony, locul care a dat o mana de ajutor in producerea unor jocuri clasice precum Demon’s Souls, Shadow of the Colossus si Gravity Rush, a anuntat un nou trio al noului joc venind pentru Vita European si Nordul Americii.

Sef printre astea este Freedom Wars, un joc de actiune third person fiind co-dezvoltat de Dimps (co-producatorii lui Street Fight 4 si Sonic 4) si Shift (Gods Eater Burst). Bazat pe un trailer arata a fi un amestec grozav de lupta melee si impuscaturi si sprijina un co-op de 8 jucatori online, cu un suport de 4 jucatori ad-hoc. Spune povestea unui viitor in care oamenii sunt condamnati la inchisoare pentru un milion de ani doar pentru ca au fost nascuti.

Cel de-al 2-lea joc din trioul studioului Japonez este RPG-ul Oreshika : Tainted Bloodlines. Nu se stiu prea multe despre acest joc, dar stim ca urmareste povestea unui clan antic Japonez care are durata de viata de maxim 2 ani. Soldatii bolnavi in faza terminala trebuie sa incerce sa ridice blestemul si sa ajunga in gratiile zeilor in asa fel incat clanul care urmeaza sa fie mai puternic. La urma urmei, cred ca este destul de greu sa dai lectii de viata copiilor tai daca traiesti numai 2 ani. De fapt este imposibil sa ai copii, daca traiesti doar atat, dar este un joc fantasy, asa ca sa ne asumam ca imbatranirea rapida este parte din ecuatie.

Cel mai captivant din cele 3 jocuri este Soul Sacrifice Delta, ce este defapt o versiune remodelata a creatorului lui Mega Man, Keji Inafune, care vaneaza jocuri Vita de anul trecut. De pe 14 Mai, aceasta versiune sporita al lui Soul Sacrifice va include diferite factiune la care te poti alatura, noi archfiends, AI inamici imbunatatiti, efecte de vreme umeda, mai multe misiuni si vraji. Si da, informatiile de pe salvarile originale din Soul Sacrifice vor merge mai departe.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *