Romantic

Prima intalnire este un cadou infasurat intr-o cutie, niciodata nu stii ce este inauntru pana nu il deschizi. Si cand faci acest lucru, esti fie captivat sau dezamagit. Indiferent de cat de mult ai fost in circul de intalniri, sa iesi cu cineva pentru prima data, este un lucru pe care il faci pentru prima data.

Multele asteptari ce au aparut in mintea ta produc un deal de anxietate despre ce s-ar putea intampla. Iata cateva moduri in care poti fi grozav la prima intalnire.

  • Alege o activitate de intalnire grozava

Sa vrei sa arati bine la prima intalnire necesita foarte multa munca, nu vrei sa faci mai multa munca incercand din greu pentru a te bucura de o activitate care te plictiseste de moarte. Chiar si atunci cand incerci sa actionezi ca si cum te-ai simti bine, limbajul corpului tau te va trada. Ar putea fi prima intalnire, dar cu siguranta nu este prima data cand vei face ceva ce iti place. Vei fi luat de val si nici macar nu-ti vei mai aduce aminte prima data.

  • Imbraca-te confortabil

Vrei sa faci ca lumea sa intoarca capul la prima intalnire, cine nu vrea acest lucru? In timp ce rochia fierbinte este in fruntea topurilor din dulapul tau, ar putea face magia, nu vrei sa fii blocat de ea ca si o statue. Trebuie sa fii libera ca o pasare. Ajustandu-ti rochia la fiecare cateva minute, ar fi o distragere, nu crezi asta? Lasa toate astea pentru o alta zi, o rochie draguta care iti permite sa te misti libera fara sa faci ajustari ar fi nemaipomenita.

  • Pastreaza realitatea

Cel mai bun care poti fi este altcineva in afara de tine. Jucand acel personaj fictiv din prima intalnire pentru a impresiona un partener poate fi ciudat, chiar si pentru un castigator de Oscar. In afara de acest lucru, cine zice ca nu esti draguta asa cum esti? Daca trebuie sa te prefaci pentru a impresiona, probabil nu merita deloc.

 

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *