Suntem oameni si la un moment dat cu totii ne dorim sa avem o familie cat mai frumoasa si sa avem parte de momente de neuitat alaturi de oamenii dragi din jurul nostru.

In ziua de astazi observam ca din ce in ce mai multe persoane aleg calea divortului. Oricum ar fi, mariajul este extrem de important pentru fiecare dintre noi. Ei bine, la un moment dat ajungem intr-un punct critic si avem impresia ca mariajul nu va mai dura prea multa vreme.

In continuare vei afla care sunt principalele indicii care iti spun ca mariajul tau este spre final sau ca ar fi mai bine sa ince[i demersurile pentru divort. Iata care sunt aceste indicii:

In primul rand, un lucru care va anunta divortul este faptul ca sunteti uneori decuplati. Stiti la ce ne referim cand spunem aceste lucruri? Ei bine, a fi decuplat nu inseamna numaidecat sa nu mai ai absolut nicio treaba cu sotul sau cu sotia ta. A fi „decuplat” inseamna de fapt sa poti sa stai in aceeasi casa cu persoana care iti este aproape si sa nu mai aveti nicio atractie unul fata de celalalt. Astfel, probabil ca nu mai aveti vruen contact sexual, nu va mai zambiti sau nu va mai strangeti in brate. Relatia dvs. incepe sa fie din ce in ce mai rece pana cand se ajunge la dispret si indiferenta.

De asemenea, un alt lucru care iti anunta divortul este faptul ca unul dintre parteneri refuza sa se comporte frumos. Este vorba despre faptul ca unul dintre soti isi doreste sa mai incerce o data pentru a rezolva problemele insa celalalt nu doreste acest lucru deloc. Ei bine, acesta poate fi un semn ca lucrurile nu mai functioneaza si ca se indreapta spre divort.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *