casnicie fericitacasnicie fericita

Cine nu si-ar dori sa aiba o casnicie frumoasa si sa se inteleaga foarte bine cu partenerul? La inceputul unei relatii este normal ca cei doi parteneri sa se inteleaga foarte bine. Pana la un moment dat este normal sa nu ne certam cu partenerul pentru ca nu ne cunoastem inca suficient de bine incat sa avem opinii diferite.

Pe parcursul relatiei este normal sa apara mcii conflicte intre cei doi. Nu se poate sa nu existe pentru ca avem opinii si pareri diferite. Dupa casatorie este inevitabil s anu apara discutii sau mici certuri.

Cu totii ne dorim insa o casnicie cat mai fericita si frumoasa.Ce trebuie sa faceti daca doriti sa aveti parte de acest lucru? Iata ce ar trebui sa faci daca vrei sa fii fericit in casnicie:

Acorda-ti in fiecare zi un timp tie si doar tie. Studiile arata ca fdaca te ingrijesti si ai grija de felul in care arati te vei intelege mult mai bine cu partenerul de viata. in plus, a-ti acorda timp tie nu inseamna numaidecat sa te ingrijesti pentru ca acest lucru se refera si la faptul ca ai nevoie de un timp in care sa reflectezi si sa te gandesti numai la tine.

Apoi, invata sa multumesti dupa fiecar egest. Se pare ca cea mai mare majoritate a cuplurilor nu isi mai multumesc atunci cand isi fac anumite servicii. Ei considera ca isi fac unele favoruri pentru ca trebuie sa isi faca si nicidecum din alte motive. Chiar daca v-ati obisnuit si vi se pare normal sa se intample anumite lucruri, trebuie sa va multumiti unul altuia in urma prestarii unor servicii.

Cel putin o data pe luna trebuie sa faceti o plimbare. Simplul fapt ca va plimbati impreuna va va ajuta sa va apropiati mai mult unul de celalalt.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *