Ne uitam de jur imprejur si observam din ce in ce mai multi oameni care unt conectati cu totul la serviciu sau la alte probleme cotidiene. Este foarte greu si aproape imposibil sa reusim sa ne deconectam de problemele zilnice mai ales ca in ziua de astazi oamenii s-au centrat doar pe bunurile materiale si pe avutie.

Ma refer la faptul ca oamenii au inceput sa se gandeasca dor la faptul ca au anumite nevoi si nu se mai gandesc ca trebuie sa aiba grija de propria persoana. Ei bine, de cele mai multe ori ajungem s ane distrugem sanatatea si nu realizam care este motivul acestui lucru. Obisnuim sa dam vina pe anumite lucruri insa niciodata nu luam masuri pentru a preveni sau pentru a scapa de anumite lucruri care ne fac sa fim stresati.

Trebuie sa descoperim care sunt lucrurile care ne relaxeaza si de fiecare data atunci cand simtim ca nu mai reusim sa facem fata, sa le punem in aplicare.

Ai grija sa nu amestecati lucrurile intre ele. Daca va ganditi la anumite lucruri neplacute este normal sa aveti o stare incordata. De exemplu, daca mergeti la job cu problemele de acasa puteti sa fiti siguri ca veti fi foarte tensionati si invers. Asadar, este important sa te gandesti la lucruri placute si sa le uiti pe cele neplacute.

Exercitiul de mai sus iti permite ori sa retraiesti o experienta placuta, lucru care te va bine-dispune; ori sa de-intensifici experientele negative sau stresante.

Nu uita, tu esti stapanul starii tale de spirit, nu ar trebui sa te lasi dus de valul depresiei, sau proastei dispozitii.

Asadar, de tine depinde starea de spirit pe care o ai. Daca esti incordat si nu ai chef de nimic nu poti sa mergi in acest fel la serviciu deoarece starea se va mentine si acolo.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *