In ziua de astazi cei mai multi tineri aleg sa nu se mai casatoreasca tocmai din cauza faptului ca le este teama de angajament sau pentru ca ii impiedica situatia financiara. Acestea sunt cele mai frecvente motive intalnite in randul tinerilor. Potrviti studiilor rata tinerilor care se casatoresc a scazut cu peste 50%.

Care este principalul motiv pentru care oamenii aleg sa traiasca in concubinaj si nu isi mai doresc sa se casatoreasca?

Sa spunem ca aveti o relatie serioasa care incepe sa creasca in porportii pe zi ce trece. Sigur, sentimentele incep sa se intensifice si va ganditi la urmatorii pasi. Si care ar fi urmatorul pas? Casatoria!

De fiecare data cand auzi acest cuvant te ia groaza si iti vine sa dai bir cu fugitii. In cazul in care simti ca ai anumite temeri si simptome ale fobiei de angajament, ar trebui sa iei masuri. Iata ce trebuie sa faci:

In primul rand trebuie sa parcurgi toti pasii cu rabdare. In fond, iti doresti sa scapi de aceasta fobie si pentru acest lucru trebuie s aai incredere i ntine. Este important sa stii sa iei deciziile pentru un termen scurt si non promitaroare. De asemenea, stii cum e :”cui pe cui se scoate”. Asadar, trebuie sa iti invingi orice teama si sa te inveti sa treci peste ele.

Orice teama se trece cu curaj, astfel incearca sa te expui cat mai mult situatiilor. In cauzl in care esti o femeie care nu se implica intr-o relatie pentru ca nu vrea sa se gandeasca la un angajament, trebuie sa incerci sa dai piept cu acest lucru. Nu te gandi nciodata ca nu iti doresti sa ai vreun angajament  si nu refuza invitatiile barbatilor pentru ca nu iti doresti angajamente. Traieste fiecare clipa la maxima intensitate si nu te sfii sa faci nimic din ceea ce este frumos si iti doresti sa faci in viata.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *