Traim intr-o tara care nu ne ofera suficient de multe oportunitati si sanse pentru a reusi sa fim fericiti. Aceasta tara a tuturor posibilitatilor nu ne ofera nicio stabilitate si siguranta.

Se pare ca fara doar si poate, Romania este unul dintre cele mai nefericite popoare. Si daca stam putin sa reflectam asupra acestui lucru, se pare ca aceasta nefericire se trage din situatia economica si financiare extrem de instabila si precara.

Suntem un popor nefericit deoarece in loc ca oamenii sa se gandeasca la fericirea lor, la faptul ca viata este atat de scurta si avem nevoie de niste detalii atat de mici pentru a reusi sa atingem fericirea. Oamenii se gandesc ca nu reusesc sa munceasca ceea ce le place pentru ca acest lucru nu se mai face din placere ci din pura obligatie si din nevoie de bani.

Un lucru e clar: romanii nu muncesc ceea ce le place ci mai degraba sunt atrasi de salariul care li se ofera, iar daca acesta este unul  cat de cat satisfacator nici macar nu mai este nevoie sa ai o pasiune pentru job.

De ce se intampla toate aceste lucruri? Binenteles, pentru ca locurile de munca sunt destul de greu de procurat iar salariile motivante de asemenea. Din acest motiv, oamenii se complac sa faca lucrurile care nu ii fac neaparat fericiti.

Un alt factor care cotnribuie semnificativ la nefericirea noastra este faptul ca nu muncim deloc cu pasiune, Oamenii alearga dintr-o parte in alta pentru a face bani sau isi doresc sa aiba anumite meserii chiar daca nu au o pasiune pentru acea meserie.

De asemenea, oamenii sunt destul de imuni fericirii deoarece se concentreaza foarte mult pe succesul altora. Exista anumiti oameni care rad, zambesc si incearca sa isi induca o stare de bine chiar daca nu o simt din interior si tind mereu sa isi compare starea de spirit cu a lor.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *