Birouri Riot Games

Producatorul jocului atat de aclamat si atat de iubit de fanii MOBA din intreaga lume, League of Legends, Riot Games, a scos saptamana aceasta un program nou interesant care ofera noilor angajati bani pentru a-si da demisia din companie. Orice angajat nou din America de Nord poate participa la noul program „Queue Dodge” in timpul primelor 60 de zile din job, si sunt capabili sa primeasca 10 la % din salariul lor anual pentru a parasi compania, pana la 25.000 de dolari. De ce ar face acest lucru?

Potrivit celor de la Riot Games, programul „Queue Dodge” le ofera angajatilor o modalitate usoara de a parasi compania daca nu se pot bucura de cultura unica a studioului Riot. Daca cineva se sufoca cu aroma unica a culturii lor, isi fac atat lor, cat si companiei un deserviciu pentru a sta doar pentru salariu. Oamenii si echipele aliniate cultural sunt mai eficienti, si alinierea in jurul misiunii si valorilor le permite sa serveasca mai bine jucatorii. Acestia au realizat „Queue Dodge” pentru a ajuta cei care si-au gresit cariera, sa mearga mai departe intr-o modalitate deschisa, pozitiva si constructiva.

Compania a explicat ca noii angajati au trecut printr-un proces de interviuri riguroase, dar acest lucru nu este destul pentru a se asigura ca angajatii se potrivesc de fiecare data. Decat sa le permita celor care cred ca nu au ajuns in locul potrivit sa se raspandeasca, vor sa rezolve acest lucru rapid. Acest lucru este bun pentru companie si este bun pentru profesional. Acestia nu stiu exact cat de muti oameni ar putea sa aleaga „Queue Dodge”, dar vor invata din acest lucru si vor lua decizii mai bune de angajare ca rezultat.

Riot nu este prima companie ce ofera acest tip de program. Compania de haine online, Zappos, ce este detinut de Amazon, a lansat o schema similara in anul 2008.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *