O noua bricheta conectata la internet, numita Quitbit iti va aprinde tigarile, dar vei scapa si de obiceiul de a fuma. O noua campanie de Kickstarter, numita Quitbit, are aceleasi principii de monitorizare incorporate in trackerele fitness si ajuta utilizatorii sa urmareasca si sa restranga obiceiul de a fuma. Intr-o legatura de nume, este ca un Fitbit pentru fumat. Produsul, ce s-a lansat luni si vrea sa atinga o tinta de 50.000 de dolari in fonduri, este o bricheta de buzunar ce foloseste o serpentina de incalzire asemanatoare cu cea gasita in masini. Dar indiferent daca vrei sa te lasi de fumat sau nu, bricheta urmareste de fiecare data cand iti aprinzi tigara si trimite acele date intr-o aplicatie insotitoare.

Utilizatorii isi pot configura planuri personalizate, asa ca pot sa amenajeze consumul in orice ritm doresc, si sa vada cat de multi bani au salvat, reducand din pachetele de tigari de-a lungul drumului. De asemenea dezvaluie ultima data cand ai fumat, cate tigari au fost consumate intr-o perioada de timp si iti dezvaluie de fiecare data cand ai impartit o tigara cu un prieten, sau ai lasat pe cineva sa-ti imprumute bricheta.

The Quitbit, ce munceste de asemena cu tigari electronice, a fost produs de doi prieteni ce au vrut o metoda usoara de a-si urmari procesul de lasare a tigarilor. Desi sunt nenumarate aplicatii pe piata care ajuta fumatorii sa se lase, aceasta este prima solutie care include hardware. Desi este dupa fiecare persoana sa decida daca vor si cand vor sa se lase de fumat, tinand in buzunar Quitbit, credem ca are acelasi efect al purtarii unui tracker fitness. Desigur, ai putea sa nu porti Fitbit pentru a scapa de greutate, dar cu siguranta iti aduce aminte ca ar trebui sa stai activ.

Quitbit se va descurca la fel, acvand acces la toate datele tale de fumat, ar putea sa te ajute sa scapi de acest viciu nesanatos.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *