relaxare la salon cu stailer

Din cand in cand orice femeie simte nevoia de o schimbare. Chiar daca nu radicala, extreme, cel putin o reimprospatare a culorii parului, cateva servicii de cosmetica sau un masaj de relaxare sunt bine-venite. Stii salonul la care mergeai de obicei? Este de regula prima ta optiune. Afla insa ca ai si mai multe optiuni. Le gasesit pe toate pe stailer.ro.

Cauta diversitatea, nu ieftinul

Avem tendinta de a cauta un salon in functie de preturile pe care le practica, de disponibilitate de asemenea. Stii si tu cum e sa suni de la salon la salon si pentru ca nu iti raspunde nimeni in timp util, sa alegi orice doar pentru ca ai nevoie cat mai rapid sa mergi la salon. Asta inseamna desigur un compromis. Nu te multumi cu putin, nu te multumi cu orice.

Stailer iti va fi de mare ajutor sa fii organizat/a si sa cauti rapid un salon, precum si sa te programezi. Va fi cel care corespunde cu preferintele tale. Afla din acest articol mai multe detalii.

Sa cauti e usor, sa te programezi este la fel de usor

Saloanele inscrise pe platforma aceasta sunt cele din orase precum Iasi, Timisoara, Cluj Napoca, Oradea si Bucuresti. Un total de peste 850 de profesionisti din domeniul hair and beauty te asteapta. Este atat de usor sa accesezi aceasta lista. Poti face cautarea in functie de data si ora dorite de tine sau in functie de care este ratingul stilistilor.

Exista mai mereu o voce a poporului sa spunem. Este vorba de catalogarea unor astfel de prestatori de servicii. In orice oras exista acel unul din cei mai bine cotati stilisti. Este destul de greu sa ajungi pe lista de asteptare a acestuia. Nu este insa imposibil. Digitalizarea vine sa te ajute din acest punct de vedere. Fara sa fie nevoie de o coordonare perfecta intre timpul in care iti raspunde o receptionera si orele disponibile la salon pentru programari.

Fata de vechile metode de programare de data aceasta vei descoperi ca din cateva click-uri poti seta totul. Este si mai eficient pentru cei din salon deopotriva, intrucat iti pot seta programul la intervale optime de timp.

Sa nu crezi ca alegerea unui salon prin aceasta metoda este ca un blind date. Ai toate informatiile necesare in platforma, de la costul serviciului si pana la timpul estimat cat ar dura acesta. Ai fotografii relevante cu locatia in interior, cu rezultate ale schimbarilor  de look realizate, cu tunsori diverse si coafuri create de echipa salonului in cauza. Tot aici regasesti si recenzii ale clientilor, astfel incat sa iti faci o parere despre ce reputatie are un anumit salon.

Programare in sine o poti face oricand, din doi timpi si trei miscari, in sensul in care poti fi intr-o pauza de masa sau la cafea, noaptea tarziu sau dimineata la prima ora pana cand sa mergi la munca.

Afla mai multe despre Stailer din pagina oficiala.

Contact: mesaj privat din contul de facebook sau email la support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *