Stim cu totii cat sunt oamenii de greu de multumit mai ales atunci cand vine vorba despre modul in care arata. Oamenii sunt foarte nemultumiti de felul in care arata si de cele mai multe ori  ei se jeneaza atunci cand vine vorba despre afisarea corpului.

Femeile in general, sunt cele mai nemultumite atunci cand vine vorba despre felul in care arata. Foarte greu vom gasi o femeie care sa fie multumita de felul in care arata. De regula, femeile sunt foarte nemultumite si tot timpul gasesc loc de mai bine atunci cand vine vorba despre greutatea lor.

In momentul in care aratam bine si suntem multumiti de felul in care aratam, vom avea incredere in noi ca si persoane si vom reusi sa transmitem asta. Ce trebuie sa facem pentru a ne simti bine in pielea noastra?

In primul rand, este foarte important sa facem astfel incat sa ne punem in valoarea calitatile. Nu este neaparat sa purtam jeansi skinny daca nu ne avantajeaza pentru ca o pereche de colanti cu o curea lata. Astfel, veti reusi sa puneti in evidenta silueta si sa aratati cat mai bine.  Trebuie sa petrecem timpul cautand tot felul de lucruri si de haine care sa ne puna in valoare.

Apoi, trebuie sa ai grija sa iti dozezi furia asa cum ar trebui. Furia poate fi o emotie foarte eficace insa poate fi si foarte destructiva. Este foarte important ca toti oamenii sa stie sa isi controleze furia. In momentul in care apare,  furia ne poate stapani si ne poate controla.  Este foarte important sa stim sa ne dozam nervii pentru a nu strica relatiile cu ceilalti.

Poti sa incepi sa iti scrii pe o coala de hartie nemultumirile. Incearca sa te descarci acolo pentru ca astfel vei reusi sa te simti mult mai bine in pielea ta.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *