Sony Playstation 4

Vorbind astazi la o intalnire de strategie a corporatiei. Presedintele celor de la Sony, Kaz Hirai a spus ca Playstation 4 deja contribuie cu un profit la o baza de unitate hardware. Raportat de website-ul japonez, AV Watch, un reprezentant Sony, le-a spus celor de la Gamespot, o traducere a unuia din cele mai interesante declaratii a lui Kaz Hirai de la intalnire. Hirai a spus ca dintr-o perspectiva de profitabilitate, Playstation 4 deja contribuie cu profit pe o baza de unitate hardware, stabilind un cadru diferit de afacere din afacerile de platforma anterioare. Aceasta declaratie, spun esential ca Playstation 4 este deja profitabil, spre deosebire de generatiile anterioare de console care sunt vandute initial cu o pierdere in primii ani.

Acest lucru se aliniaza cu comentariile anterioare de la Sony inainte de lansarea consolei Playstation 4, cum ca nu se asteptau ca si consolele de gen actual sa genereze pierderi, cum au facut pentru Playstation 3. In timp ce intalnirea de strategie se concentra pe afacerile Sony ca si intreg, Hirai a mentionat de asemenea ca peste jumatate din detinatorii unei console Playstation 4, s-au abonat la serviciul PlayStation Plus, ce se aliniaza cu proiectiile anterioare de la inceputul anului. Sony a deschis recent invitatiile beta pentru serviciul de streaming al jocurilor Playstation Now, pentru detinatorii unei console Playstation 4, si Hirai a spus ca Sony planuieste sa introduca un serviciu de televiziune bazata pe cloud in anul 2014.

Potrivit articolului AV Watch, Hirai a spus ca, avand in vedere succesul atat si vanzarilor hardware, cat si a serviciului de retea, consola Playstation 4 va genera mai mult venit decat a generat Playstation 2. Din luna Aprilie, Sony a anuntat ca Playstation 4 a vandut peste 7 milioane de console, desi am vrea sa auzim mai multe despre sistem si ceea ce planuieste Sony pentru o expansiune a audientei si mai mare la evenimentul E3 de anul acesta.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *