vanatoare timp noaptevanatoare timp noapte

Este inceput de saptamana, insa tot ceea ce ti-ai dori este sa fie weekend ca sa iti poti testa si te bucura de noua ta pusca de vanatoare pe care datorita bunilor tai prieteni dragi si pasionati de vanatoare, de altfel, o detii. Ei au stiut exact ce sa iti daruiasca de ziua ta speciala de nastere.

Cum poti multumi de altfel un vanator pasionat sau cel putin unul amator, daca nu prin tot felul de instrumente specifice unei vanatori pe cinste, mai ales noaptea in padure?

Ei bine, daca esti acel tragaci ce se bucura mereu la ivirea unei ocazii de a merge intr-o padure pe undeva si daca iti place sa te relaxezi cautand urme de animale si mergand in urmarirea lor, sau daca esti un vanator sadea si trebuie sa scapi oamenii din satele alaturate de prezenta unui urs teribil, atunci faci cel mai bine sa mergi la vanat de animale salbatice tocmai nooaptea.

Dar cum vei putea tu da de urma unui urs sau a unei caprioare daca nu avand o lumina buna care sa te ghideze si sa iti fixeze mai exact tinta in vizorul pustii tale dragi? Niste lanterne de vanatoare numai bune de fixat deasupra armei tale de vanatoare sunt ideale pentru o urmarire pe cinste, noaptea in padure.

O astfel de lanterna special creata pentru vanatoarea pe timp de vizibilitate redusa este rezistenta la reculul armelor de foc. O astfel de tip de lanterna poate fi cea mai potrivita alegere pentru armele cu alice pentru ca emite o cantitate mare de lumina ce nu este focalizata prea tare si in acest fel se asigura un camp vizual mai mare.

Un astfel de accesoriu special creat pentru vanatoare este foarte usor de reglat chiar si cu o singura mana, in timp ce cu cealalta se poate pastra linia de ochire in timpul efectuarii acestei operatiuni. Lumina verde sau rosie, dupa caz, pe care o emite lanterna de vanatoare  este foarte odihnitoare pentru ochiul uman, pentru ca nu produce un efect de orbire pe timp de noapte, din cauza puterii sale prea mari.

Fasciculele de lumina generate de laser sunt foarte clare si te ajuta imens in depistarea vanatului, asta deoarece sunt clare datorita azotului, iar lentila multi-strat impiedica formarea condensului, oferindu-ti astfel o vizibilitate foarte buna a tintei.

Pentru pasionati experimentati sau doar pentru amatori, o vanatoare in padure, pe timp de noapte, este cea mai frumoasa si cea mai provocatoare experienta pe care o pot trai vreodata. Pur si simplu asta este viciul lor si nu pot experimenta un asemenea lucru fara ajutorul instrumentelor, dar si accesoriilor de vanatoare, printre care se numara si lanternele de vanatoare.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *