RusiaRusia

Rusii sunt oameni normali, desi daca e sa ne luam dupa clip-urile video de pe internet aceasta opinie ar putea fi drastic influentata. Chiar si asa rusii, ca popor au seria lor de obiceiuri si tratidii. Modul lor de a fi si de a se comporta este unul diferit de cel al intregii lumi. Sunt o serie de lucruri destul de interesante legate de acestia, lucruri pintre care am putea enumera:

Faptul ca un rus bea in medie, in fiecare ani, 15 litri de alcool pur, nu ar trebui sa ne surpinda, dar o asemenea cantitate este una destul de mare. Daca ar fi sa ii comparam cu cei din SUA, care sunt la randul lor mari consumatori de alcool, acestia consuma in medie doar 9 litri de alcool in fiecare an.

Rusia este o tara destul de mare si o mare parte din suprafata acesteia este nelocuita, ceea ce ar insemna ca nu ar trebui sa fie o regiune poluata. Chiar si asa 56% din populatia Rusiei este de parere ca apa pe care acestia o beau este una de calitate inferioara si refuza sa o consume. OECD a clasificat tara ca avand cea mai rea apa potabila din cele 36 de natiuni care au fost incadrate in  studiu.

Rusii sunt mari fumatori. 60% din barbatii rusi sunt fumatori inraiti, din care 54% consuma tigari in fiecare zi. In comparatie cu barbatii, femeile sunt mult mai linistite din acest punct de vedere. Doar 21.7% dintre acestea consuma tabac. In privinta tineretului fumatul este destul de ingrijorator, aproximativ 12% din tineret ajung sa fie consumatori de tabac.

Rusii sunt consitenti ca toate deciziile luate de cei de la putere nu vor fi pe placul tuturor natiunilor. Intrebati ce tari ar crede ca sunt cele mai ostile fata de tara lor, un procent de 69% au facut referire la Rusia. Pe langa aceasta, rusii au mai adus aminte de Georgia, Lituania, Estonia si Ucraina.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *