Prima data a fost un joc, apoi a fost un desen animat, fiind din nou transformat intr-un joc, iar acum este un joc din nou. Nu va faceti griji in legatura cu asta, tot ceea ce trebuie sa stim este ca Bandai Namco a anuntat Pac-Man and the Ghostly Adventures 2 pentru Xbox 360, Playstation 3, Wii U si 3DS.

La fel ca si predecesorul sau, Pac-Man and the Ghostly Adventures 2, nu este bazat pe jocul arcade clasic despre care toata lumea citeste pe internet si ar trebui sa fie familiarizati cu acesta, insa acesta se bazeaza in schimb pe o serie animata ce se deruleaza, Pac-Man and the Ghostly Adventures. Ca rezultat, Pac-Man and the Ghostly Adventures 2 nu se concentreaza pe manevrarea unei buline galbene ce devoreaza prin intermediul unui labirint neon, mancand diferite lucruri, ci in schimb este un joc platformer, unde Pac-Man mananca „Power Berries” (fructe de padure de putere) ce ii permit sa se transforme in diferite forme speciale, in care detine super puteri. Dovedind cat de departe a ajuns Pac-Man de la originile sale, ca o masina de mancat, fara maini, oarba, personajul iconic va fi de asemenea capabil sa piloteze un numar de vehicule ce apar in seriile animate.

Pac-Man si prietenii sai se intorc pentru a apara Pacopolis cu noi lumi, noi personaje si noi power-upuri. Desi Bandai Namco trebuie inca sa ataseze o data de lansare specifica al jocului, publisher-ul spera ca debutul lui Pac-Man and the Ghostly Adventures 2, la un moment dat in 2014, probabil, impreuna cu primul episod al celui de-al 2-lea sezon al seriilor animate al lui Pac-Man and the Ghostly Adventures.

Dupa cum au anuntat cei de la bandai namco, se pare ca, cel de-al 2-lea sezon din Pac-Man and the Ghostly Adventures va incepe sa fie difuzat anul acesta si va  continua in anul 2015.

 

 

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *