Sunt zile in care ajunge sa ne intrebam de ce ne-am luat masina, pentru ca in acele zile simti ca nu mergi nicaieri cu masina, mai ales in orase, unde pana si mersul pe jos ar fi mai rapid in orele de varf. Daca esti de parere ca la noi in orasele mai mari, traficul este o problema atunci ar trebui sa vezi cum e in cele mai congestionate orase din lume.

San Francisco, USA

Fiind un mare centru cultural si financiar orasul este unul din cele mai populate orase din statul California. Ca rezulat, traficul in acest oras este cu peste 25% mai concestionat ca anul trecut. Cele mai aglomerate zone din oras sunt Oakland , care se considera fi a doua locatie din Statele Unite ale Americii din punct de vedere al congestiei. Un navetist obisnuit cu aceasta ruta ajunge sa piarda in medie 67 de ore an blocat in trafic. Zilele de joi sunt cele mai aglomerate, astfel oamenii ajung sa se porneasca cu o ora si un sfert inainte pentr o distanta ce ar trebui parcursa in mod normal in doar 20 de minute.

Manchester, Regatul Unit

Un orasa cu numeroase comori culturale va atrage mereu mase mari de turisti de peste ton in lume. Autostrada A58 Mancester este una din cele  mai aglomerate autostratzi din Anglia. Manchester este clasata pe locul 3 in Angla in privinta densitatii. Totusi multe zone au cunoscut o imbunatatire in trafic datorita regulilor stricte de decongestionare introduse de guvenul englez.

Rotterdam, Olanda

Districtul Overschie din Rotterdam care inconjoara orasul a fost construit cu scopul de a putea acomoda pana la 150 000 de automobile in fiecare zi. Emisiiile de gaz si consumul de combustibil fac orasul unul destul de toxic. A fost necesara oprirea  autostrazilor si a scolilor pentru a mai curata zona de gazul toxic.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *