De cele mai multe ori ar trebui sa vedem mai mult partea plina a paharului decat partea goala a paharului. De fapt, oamenii optimisti sunt cu mult mai sanatosi decat cei pesimisti. De ce ? Simplu! Totul porneste de la psihic si de la partea psihica a unui om. Ne intrebam deseori care sunt lucrurile de care trebuie sa tinem cont pentru a fi cat mai sanatosi psihic si nu reusim sa realizam ca  in ziua de astazi oamenii sunt mult prea pesimisti si descopera mai tot timpul partea goala a apaharului.

In mod cert, asa cum si cercetatorii au descoperit, in ziua de astazi oamenii optimisti sunt cu mult mai sanatosi, mult mai putin stresati si au un risc mult mai mic de a face un atac cerebral. Ei bine, este mai mult decat important sa stim sa ne comportam si sa ne ajutam psihicul sa functioneze asa cum trebuie.

Ne iintrebam care sunt lucrurile care ne ajuta sa fim mai optimisti. Ei bine, in aceasta masura trebuie sa stiti ca exista cateva obiceiuri pe care oamenii optimisti le fac, spre deosebire de cei pesimisti.

In primul rand, trebuie sa stii ca totul incepe cu binecuvantarile. Oamenii optimisti sunt cu mult mai recunoscatori decat ceilalti. Ei considera ca tot ceea ce le ofera viata si este foarte frumos, este o binecuvantare. Sunt multumiti de ceea ce au su sunt recunoscatori. Trebuie sa incerci sa faci un inventar al lucrurilor bune din viata ta si sa nu neglijezi niciodata obstacolele, esecurile si lucrurile grele. Acestea sunt asemenea unor borne care reusesc sa le dea putere si intelepciune pentru a lua cele mai bune decizii in viata oamenilor optimisti.

Astfel, trebuie sa stim sa fim recunoscatori si sa ne multumim cu ceea ce avem.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *