stailer

Este greu sa faci o schimbare. Poate ca una din cele mai grele parti este modul in care iti setezi tu mentalitatea, caci de aici porneste totul. Iti vine greu sa schimbi modul clasic prin care te programai la un salon de hair and beauty. Insa Stailer vine cu suficiente motive pentru care sa iti doresti acest mod mai modern de a seta programarile dorite, la saloanele dorite.

Cine este Stailer? Sa facem prezentarile!

E greu de crezut ca inca nu ai aflat despre aceasta platforma, unde poti gasi mai usor saloane cu servicii de pensat in Alba Iulia sau saloanele cu servicii de hair and beauty, atat pentru femei, cat si pentru barbati, din 20 de orase ale tarii. In curand vom vorbi despre toate orasele tarii.

In cadrul acestei platforme sunt sute de saloane inscrise si stilisti profesionisti. Afli rapid cand este unul dintre acestia disponibili pentru tine, setezi programarea dorita si pentru toate acestea nu trebuie sa faci un efort mai mare decat sa butonezi platforma in cauza.

Desigur ca dupa un succes nebun in scurt timp de la lansarea sa, platforma Stailer s-a extins si acum vorbim si despre o aplicatie cu acelasi nume. Aceasta poate fi descarcata, gratuit, este disponibila in App Store sau, dupa caz, in App Gallery ori Magazin Play.

Cum poti folosi Stailer

Stailer a fost creat pentru a veni in sprijinul celor care sunt in cautare de servicii profesionale de hair and beauty, dar si a celor care le presteaza. Este deci un liant intre cele doua tabere. Ofera acces gratuit tuturor, cu sau fara cont. Afla mai multe din acest articol.

Sa folosesti Stailer este mai simplu decat ai crede. Opreste-te pentru cateva secunde pentru un exercitiu de imaginatie. Aminteste-ti cum obisnuiai sa te pregatesti pentru o programare la saloanele de hair and beauty. Sunai, asta dupa ce in prealabil cautai date de contact si recomandari in randul prietenilor si cunoscutilor tai. Ti se raspunde greu sau deloc, trebuie sa te incadrezi in anumite intervale orase si, in plus, nu se intampla tot timpul sa poti seta programarea dorita cand iti doresti tu. De cele mai multe ori faci si compromisuri fie la data, fie la ora la care poate cel de la salon sa te primeasca.

Iar acum sa vedem schimbarea cu Stailer. Nu trebuie sa suni, nu trebuie sa pierzi timpul cautand. Ai aproape toate saloanele din oras inscrise in aceasta platforma. Cauti in functie de numele unui stilist sau numele unui salon ori pur si simplu setezi data si ora si iti triezi din start optiunile, in functie de timpul la care doresti programarea.

Fiecare salon are detalii inregistrate aici, de la durata unui serviciu la costurile implicate, de la locatia sa exacta la fotografii sau chiar si recenzii ale clientilor care au incercat serviciile din acea locatie. Ai tot ce trebuie sa stii, in acelasi loc, la un click distanta.

Ei, ce zici, incerci Stailer? 

Contact: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *