Star Wars : Battlefront II este intr-o lista in crestere de jocuri care vor fi afectate de inchiderea serverelor GameSpy la sfarsitul lunii mai. Din fericire, face parte si din lista de jocuri care vor putea fi jucate online oricum datorita unui serviciu third-party.

La fel ca si cu Halo : Combat Evolved, serviciul third-party online GameRanger a venit sa salveze ziua pentru fanii componentei multiplayer online al lui Battlefront II. Creatorul GameRanger, Scott Kevill a confirmat pe Reddit ca Battlefront II, ce este deja sustiunt de GameRanger, va continua sa fie jucabil chiar si atunci cand Gamespy se inchide. Acesta spune ca oamenii deja il joaca pe GameRanger, si vor continua sa-l joace si dupa 31 Mai.

Acestea sunt in special vesti bune pentru jucatorii care tocmai au achizitionat jocul recent, datorita unei vanzari de pe Steam, asupra vanzarilor jocurilor Star Wars. Battlefront II a  fost aparent un big seller, incat Steam a ramas fara Cd-key-uri. Un mesaj de pe pagina de Steam al jocului spune ca au ramas fara key-uri pentru acest titlu, si ca au cerut mai multe de la publisheri si le vor avea curand, iar daca veti cumpara jocul veti primi un key imediat ce acestia le primesc.

Pagina de Steam al jocului ofera o declaratie pe scurt, informand detinatorii si potentialii cumparatori, ca multiplayer-ul nu va mai fi disponibil prin metode oficial. Bineintes, acesta nu este cazul si pentru cei ce aleg sa opteze in folosirea GameRanger, ce le permite jucatorilor sa-si hosteze propriile servere pentru o zona mare de jocuri de computer, incluzand cateva ce au fost afectate de inchiderea serverelor GameSpy.

Un nou Star Wars : Battlefront este momentan in productie, la creatorii jocului Battlefield, DICE. Electronic Arts a dezvaluit ieri, ca planuieste sa arate jocul la evenimentul E3 de anul acesta, ce are loc in luna iunie.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *