Probabil ca stii ca in momentul in care ramane insarcinata o femeie isi doreste foarte mult sa afle cat mai multe lucruri despre copil sau despre fat. De asemenea, in cazul in care mori de curiozitate si iti doresti sa afli cat mai repede care este sexul bebelusului, vei reusi sa afli acest lucru, folosindu-te de diferite mituri din popor pe care ar trebui sa nu le ignori.

In continuare, iti voi prezenta cateva lucruri care te vor ajuta sa afli mai multe lucruri despre bebelus precum si sexul acestuia. Iata ce ar trebui sa stii:

  • In primul rand, este foarte important ca dupa ce ai mers deja la un set de ecografii sa stii care este pulsul bebelusului. Prin intermediul pulsului vei reusi sa iti dai seama daca fatul este un baietel sau o fetita. Se spune ca daca pulsul este de peste 140 inseamna ca este fata iar daca este sub 140 este baiat. Oricum, acest lucru nu este valabil in orice moement al sarcinii ci doar in anumite momente.
  • Apoi, un alt mit este acela cu verigheta. Ce trebuie sa faci pentru a afla sexul copilului cu ajutorul unei verighete? Trebuie sa legi un fir de par sau o ata foarte subtire de verigheta si sa o lasi sa atarne in dreptul burtii. Daca verigheta se va misca circular inseamna ca ai o fata in timp ce daca verigheta se misca ca si cum ar fi un pendul, in stanga si in dreapta, cel mai probabil ai baiat.
  • Un alt test cunoscut din stravechi este forma si plasarea burtii. In cazul in care burta este jos inseamna ca este fata iar daca burta este plasata sus inseamna ca este un baiat.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *