De foarte multe ori oamenii apeleaza la tot felul de minciunele nevinovate cu scopul de a iesi din anumite incurcaturi sau de a crea o alta impresie despre oameni. Se intampla de foarte multe ori ca oamenii sa minta asa cum spuneam, doar ca s aiasa dintr-o anumita incurcatura, din teama de a nu dezamagi sau ceva de genul acesta. Totusi, exista si oameni care mint din alte motive si anume din cauza faptului ca ei sunt pur si simplu obisnuiti sa spuna anumite minciuni.

Tindem sa spunem mai mereu ca barbatii sunt cei care folosesc cele mai multe minciuni insa se pare ca si femeile au probleme de genul acesta. Femeile folosesc si ele diferite minciuni, unele foarte mari si altele nevinovate.

Iata care sunt principalele minciuni pe care unii oameni le folosesc destul de des:

In primul rand, foarte ulte dintre femei folosesc minciuna „era la reducere”. Stim ca femeilor le place sa faca cumparaturi si sa cheltuie cat mai multi bani in acest scop. Ei bine, in momentul in care sunt intrebate de catre partener despre costul unui anumit produs, femeia spune ca a costat foarte putin doar pentru ca nu isi doresc sa fie criticate sau judecate.

De asemenea, se intampla de multe ori ca barbatii sa faca cadouri nepotrivite partenerelor lor. Barbatii nu sunt chiar atat de priceputi in aceasta directie si din acest motiv in momentul in care primesc un cadou nepotrivit, femeile tind sa multumeasca si eventual sa spuna ca „nu era nevoie, oricum gestul conteaza”. Acest lucru inseamna in primul rand faptul ca darul nu este atat de frumos pe cat si- imagina sau ca nu ii place pur si simplu. In orice caz, aceasta este o minciuna nobila, o minciuna care incearca sa scuze sau sa ascunda anumite sentimente pentru a nu rani.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *