Cu totii spunem diferite minciuni. Femeile mint si in legatura cu cadourile pe care le primesc. Desi nu ar purta asa ceva sub nicio forma, ele au obiceiul de a multumi cu drag si a parea incantate de gestul facut. Au obiceiul sa spuna :” Este exact ce imi doream”. Aceasta propozitie de fapt vrea sa sune alfel:” Chiar nu aveam nevoie de asa ceva”.

O alta minciuna intalnita in randul tuturor femeilor este acea propozitie de genul :” Sunt bine”. Cand spun acest lucru de fapt nu se simt deloc bine, sunt suparate, irascibile, si in cel mai rau caz tu esti de vina. Asa ca sa nu crezi niciodata o femeie cand iti spune ca este bine.

O alta minciuna celebra este aceea ca e gata in cateva minute. Acele cateva minunte sunt cam o ora. Pana se machiaza, se imbraca, se aranjeaza, se mai uita jumatate de ora in oglinda, dureaza mult de tot.

De asemenea femeile cand nu au chef de sex cu partenerul lor spun ca le doare capul sau sunt obosite. De obicei cand nu ai dispozitia necesara pentru asa ceva aceasta este cea mai utila scuza.

O alta minciuna celebra este aceea ca nu sunt deloc deranjate ca barbatii se uita dupa alte femei pe strada. Da de unde ? In acel moment cu siguranata v-ar strange de gat. De fapt ele urasc acest lucru. Desigur femeile mint si cu privire la activitatile pe care le desfasoara de dragul partenerului. Daca o auzi ca iti spune: „Ador footbalul” sa stii ca e cea mai mare minciuna si gogonata pe de-asupra.

Femeile mint si in legatura cu mancarea. Desi le sta gandul la o masa copioasa, atunci cand vor iesi cu tine la restaurant vor spune ca nu vor decat o mica salata. Si asta de ce ca sa-si pastreze silueta. Bineinteles acasa mananca si ceva consistent, nu este o problema.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *