Toata lumea trebuie sa-l stie pe Mario ca fiind unul dintre personajele copilariei noastre. Mario a fost unul dintre primele jocuri pe care le-am jucat vreodata, fiind un joc simplist, in care trebuie sa fugi, sa sari pe niste blocuri si sa salvezi printesa din ghearele dragonului Bowser.

Mario a devenit in timp o franciza din jocuri video, iar mult prea iubitul personaj Mario a aparut in peste 200 de jocuri video de la prima sa aparitie. Se spune ca Mario este unul dintre cele mai faimoase personaje din istoria jocurilor video, iar popularitatea sa nu inceteaza sa scada nici in ziua de azi.

In jocurile video a celor de la Nintendo, Mario detine cea mai mare popularitate, iar jocurile Mario s-au vandut in mai mult de 210 milioane de unitati de cand a fost facut. De-a lungul timpului au aparut jocuri cu Super Mario, Mario Golf, jocuri educationale cu Mario, jocuri RPG, chiar si jocuri de curse precum Mario Kart, care are o jucabilitate foarte mare pe Nintendo WII.

Sunteti constienti ca Mario este foarte aclamat de copiii din ziua de azi si cu totii isi doresc sa joace toate jocurile cu el, sa il vada pe fratele acestuia Luigi, sa isi achizitioneze jucarii de plus cu Mario, sa aiba toate personajele din jocurile sale insirate prin casa, chiar sa aiba si kartul acestuia.

Ei bine acum copiii pot avea parte de curse cu kart-ul din Mario Karts la dimensiuni reale. Aceasta jucarie nu iti va castiga nici o cursa din moment ce merge cu 3.22 km/h, dar are efecte sonore din jocurile Mario Kart si sigur iti va multumi copilul.

Pacat ca este destul de grea si costa aproximativ 200 de dolari pe Toys R Us si nu vine in versiune cu oul. Dar o sa fie o achizite draguta pentru copilul tau, nu are cum sa nu ii placa asa o masinuta cu care sa se joace.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *