Lumea magiei a fost mereu una care a atras interes si privirea celor din jur. De-a lungul timpului au fost foarte multi magicieni care au incercat arta iluzinismului dar putini s-au facut recunoscuti si au fost fost cu adevarat magicieni.

Cyril Takayama

Acesta s-a nascut pe data de 27 septembrie in anul 1973 in Hollywood, California. Takayama si-a facut un adevarat renume in Japonia unde a impresionat cu numerele sale de magie. Marea parte a renumelui sau si-a castigat-o pe web prin filmele si video-urile de pe internet. Unul din numerele pentru care a devenit faimos, numar inventat de el insusi este cel prin care trece o carte de joc prin sticla.

Criss Angel

Fiind unul din cei mai cunoscuti magicieni din prezent, Criss Angel s-a nascut pe data de 19 decembrie 1967 in East Meadow, New York. Numele sau real este „Christopher Nicholas Sarantakos”. Multi dintre cei ce au asistat la show-urile facute de acesta sunt de parere ca este cel mai bun magician din ziua de astazi. Show-ul sau de televiziune numit „Criss Angel: Mind Frea” a deveni foarte popular si este foarte apreciat de tineret si nu numai. Acesta s-a decis sa urmeze o cariera in magie dupa ce si-a terminat studiile. Printre cele mai impresionante numere le gasim pe cele in care acesta pluteste intre doua cladiri, face nu Lamborghini sa dispara sau supravietuieste unei explozii.

David Copperfield

Davit Seth Kotkin cunoscut sub numele sau de scena „David Copperfiel” este un magician faimos cu o personalitate bogata. In acelasi timp si-a facut un renume prin a deveni o personalitate in lumea TV si in a fi un iluzionist. Acesta s-a nascut pe data de 16 septembrie in anul 1956 in Metuchen, New Jersey. A inceput sa traiasca in lumea magiei incepand de la 12 ani si a fost recunoscut in societatea magicienilor americani. La varsta de 16 ani acesta deja preta un curs despre magie la unviersitatea din New York.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *