FXX vrea sa lanseze pentru prima data seria animata veteran „The Simpsons” pe cablu, in August. Pentru a face acest lucru spectaculos, acesta va lansa un maraton al seriei de 12 zile, in care se vor rula 552 de episoade.

Jon Landraf, directorul executiv al companiei FX Networks, a spus la o prezentare tinuta miercuri, in New York ca va fi cel mai lung maraton continuu din istoria televizunii. O aplicatie este asteptata sa debuteze in saptamanile care vin, in timp ce executivii de la prezentare au sugerat numele „Simpsons World”, iar purtatorul de cuvant al Fx Networks, John Solberg, a spus ca un nume pentru iesirea digitala inca nu a fost formalizat. Aplicatia va fi distincta de aplicatia de telefon FXNow care este deja disponibila.

Landgraf ne propune sa ne imaginam o librarie digitala cuprinzatoare si frumos intretinuta a tuturor lucrurilor din Simpsons. Acesta spune ca este foarte multumit de ceea ce a vazut, aceasta ar putea fi cea mai buna aplicatie pe care a vazut-o.

Exista un motiv pentru care Bart, Lisa si Maggie au fost pusi la inaintare. Vanzarea seriei catre FXX a valorat mai mult de 750 de milioane de dolari, un pret astronomic pentru o sindicalizare. Termenii intelegerii includeau disponibilizarea arhivei Simpsons prin intermediul unei cereri video in aplicatia FXNow. Show-ul nu a fost disponibil pana acum in toata amploarea sa online.

Landgraf spune ca unitatea, ce cuprinde FX, FXX si FXM, va strange numerele seriilor originale de pe FX si FXX la 20 de la 11. Printre seriile ce isi vor face debutul in lunile ce urmeaza sunt „The Strain”, o serie sci-fi horror bazat ape munca lui Guillermo del Toro, autorul lui Chuck Hogan si producatorul-scriitorul Carlton Cuse; „Tyrant” o drama supravegheata de producatorul lui „Homeland”, Howard Gordon.

Probabil dupa un astfel de maraton, fanii simpsons se vor inmulti semnificativ, precum si incasarile.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *