Atlet Mancare

Intotdeauna mi-a placut Olimpiada, fiindca ma emotionez vazand oameni incercand sa-si intreaca propriile limitari percepute si sa realizeze lucruri care pareau imposibile. Atletii sunt bine cunoscuti pentru ca isi respecta foarte mult corpurile. La urma urmei, pe corpurile lor se bazeaza ca si arma secreta cand vine vorba de a castiga aurul.

In aditie unui antrenament constant mental, majoritatea atletilor profesionali, se antreneaza fizic 8-10 ore in fiecare zi timp de 11 luni in fiecare an. Pur si simplu nu se mai opresc si este dieta lor care le permite sa aiba energie si rezistenta la a ajunge la aceste nivele.

Exista o multime de oameni care nu sunt atleti ce pot invata o multime de lucruri de la Olimpiade si sunt multe pe care le putem invata din dieta lor. Pentru a sarbatori ocazia vesel, iti sugerez sa vedem obiceiurile de mancat ce ajuta atletii sa-si impinga corpurile pana la aceste limite. Evident, ideea este sa nu mananci la fel de multe calori ica atletii, doar daca nu vei lucra 8 ore consecutive pe zi, dar idea este sa invatam din comportamentul lor de mancat.

Mananca micul dejun, in fiecare zi. Atletii nu vor sari din pat si vor incepe sa faca exercitii pentru doua ore, fara sa fi mancat un mic dejun solid care contine o cantitate substantiala de proteina.

Mananca cateva mese proportionate

Atletii mananca toata ziua pentru a-si mentine nivelul de energie. Nu ii vom vedea mancand o data foarte mult in speranta de a avea energie pentru toata ziua.

Pastreaza gustarile in apropiere

Atletii sunt notorii pentru a pastra rucsace pline cu gustari care sunt la un brat distanta, atunci cand au nevoie sa-si satisfaca foamea. Isi planuiesc gustarile dinainte pentru a le avea intotdeauna la mana.

Mananca proteina

Atletii mananca proteina la fiecare masa. Chiar si atletii vegetarieni stiu ca trebuie sa-si ia proteina vegetala cu fiecare masa pentru a-si pastra energia si sa-si mentina masa musculara.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *