Observam cat de repede trece vremea si daca acum stiam ca aveam o anumita varsta foarte repede ne trezim ca avem o varsta mult mai mare. Timpul trece, este trecator si din acest motiv, orice lucru am face este foarte important sa nu facem lucruri pe care sa le regretam la un moment dat. Din acest motiv, trebuie sa facem astfel incat sa ne bucuram de fiecare varsta asa cum trebuie si sa nu incercam sa sarim anumite etape ale vietii pe care nu le vom mai putea recupera niciodata.

Viata este un adevarat sir de experiente. Indiferent daca ne lovim de diferite obstacole nu trebuie sa uitam ca orice lucru care se intampla in viata noastra are rolul de a ne invatat anumite reguli ale vietii. Exista anumite reguli pe care ar trebui a le cunosti negresit pana sa implinesti varsta de 40 de ani. Iata care sunt acestea:

  • In primul rand. trebuie sa inveti sa delegi. Acum, ca ai o varsta ar trebui sa ai si o experienta de viata care sa te invete mai multe lucruri despre oameni. Acum stii care sunt oamenii valorosi pe care trebuie sa ii pastrezi in viata ta si care nu sunt atat de valorosi si nu ar trebui sa mai existe in viata ta.
  • Apoi, trebuie sa te inveti sa te consolezi. Ai o experienta si nu te vei mai purta la fel cum te purtai acum 20 de ani. In momentul in care vezi ca lucrurile nu sunt asa cum iti doresti tu sa fie ar fi indicat sa te consolezi si sa te obisnuiesti cu ideea ca „asa-i in viata”. Sigur ca daca poti evolua nu trebuie sa eziti sa o faci indiferent la ce varsta te afli. 40 de ani nu este o varsta chiar atat de inaintata pe cum s-ar grabi unii sa spuna. Inca mai ai timp de foarte multe lucruri.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *