Orice parinte isi doreste ca micutul lui sa fie cat mai inteligent, sa stie sa se descurce in viata in primul rand dar si sa aiba note cat mai mari la scoala. Multi parnti nu realizeaza care sunt factorii care pot sa influenteze starea fizica si psihica a copilului si ocnsidera ca ei sunt cei care pot contriobui la dezvoltarea copilului. Oamenii cred ca daca ii vor invata copii sa cante, sa spuna poezii, daca ii vor invata cum trebuie sa procedeze in anumite situatii, copii vor fi  mai inteligenti. Ei bine, si aceste lucruri conteaza insa nu chiar atat de mult. De aceea, este foarte important comportamentul mamei in timpul sarcinii deoarece acesta contribuie foarte mult la dezvoltarea copilului, punandu-si o amprenta serioasa in intreaga lui viata.

In timpul sarcinii este foarte important ca orice persoana sa faca astfel incat sa nu faca diferite lucruri care pot contribui la dezvoltarea fizica si psihica. De exemplu, daca mamica consuma alcool sau tutun sau daca nu are un stil sanatos de viata aceste lucruri pot avea urmari asupra sanatatii copilului si ii poate influenta in mod direct inteligenta copilului. Asadar, daca considerati ca unele lucruri sunt doar mituri pentru a renutna la anumite vicii sau obiceiuriproaste, trebuie sa fiti constiente de faptul a aceste lucruri fac rau copilului.

Apoi, alaptatul este foarte important pentru micuti. Multi parinti ar crede ca nu este nevoie ca mamica sa alapteze prea mult pentru ca laptele praf are aceleasi calitati. Ei bine, niciun lapte praf nu are calitatile laptelui matern. In functie de timpul de alaptare al copilului, acesta va fi mai inteligent. Oricum ar fi, laptele matern are de 400 de ori mai multi nutrienti decat orice lapte praf din comert. Asadar, alaptarea va contribui foarte mult la crearea unei legaturi puternice intre dvs si copilul dvs.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *