Femeile isi doresc sa fie mereu in centrul atentiei si sa fie apreciate, iubite si complimentate. Totusi, din pacate foarte multe au uitat ce inseamna sa fii feminina si ce presupune acest lucru. Nu reusim sa realizam aceste lucruri desi este foarte important sa transmitem ceea ce ne dorim. Nu ne dam seama si ignoram tocmai lucrurile care sunt cu advearat importante si care ne fac sa ne simtim bine in devaratul sens al cuvantului.

Sigur ca tratamentele de infrumusetare, coafura, manichiura, pedichiura, garderoba, parfumul sau produsele cosmetice nu sunt suficiente pentru a fi feminine, asa cum unele dintre noi ar tinde sa creada. Totusi, nu reusim sa ne dam seama care sunt lucrurile care pot face ca o femeie sa decada complet in ochii unui barbat. Iata ce ar trebui sa stii si care sunt lucrurile care te fac sa nu fii feminina in ochii partenerului:

Rasul strident

Foarte multe femei cred ca este foarte important sa rada. Sigur ca oricarui barbat ii place sa aiba alaturi o femeie vesela, plina de viata, energica si spontana. Nu acelasi lucru putem sa spunem si de momentul in care unele femei au un ras foarte strident si fac ca barbatii cu care se intalnesc sa se jeneze. Ei bine, daca vrei sa fii feminina trebuie sa ai grija si la anumite greseli de comportamnt pe care este posibil sa le faci fara sa iti dai seama.

Mersul

Mersul unei femei este de asemenea important. Nu este suficient ca o femeie sa aiba un machiaj perfect, o rochie lunga si frumoasa, sa fie extrem de eleganta insa mersul ei sa fie unul total in discrepanta. Trebuie sa ai grija la toate aceste detalii.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *