De foarte multe ori se intampla sa facem diferite lucruri in functie de parerea celorlalti. In realitate, nimic nu poate fi mai important decat starea noastra. In continuare va vom spune care sunt lucrurile la care trebuie sa aveti mai multa grija.

Ai mai multa grija de tine

Esti la fel ca o cladire cu virtaliu. Intotdeauna sclipesti si stralucesti cand apare soarele, dar cand intunericul se instaleaza, magnificienta ta adevarata este dezvaluita doar daca este lumina care straluceste din tine. Este datoria ta sa-ti mentii lumina interioara. Invata sa te iubesti pe tine prima data, decat sa iubesti ideea de a fi iubit de alti oameni. Sa te iubesti pe tine nu inseamna sa fii egoist si narcisist sau sa-i desconsideri pe ceilalti. Mai degraba, inseamna sa te primesti pe tine insuti ca oaspete onorat in propria inima si minte, un musafir de care merita sa ai grija si sa-l respecti. Indiferent ce faci, iubeste-te pentru ca faci asta. Indiferent ce simti, iubeste-te pentru ca simti acel lucru. Asta este un inceput grozav.

Sa te pierzi in explorarea jucausa

Cateodata punem prea multa greutate pe incercarea de a controla fiecare aspect din vietile noastre. Schimba vitezele, relaxeaza-te si bucura-te de drumul pe care te duce viata uneori. Incearca ceva nou, fii putin curajos si exploreaza-ti curiozitatile. Cele mai mari bucurii din viata sunt deseori surprizele neasteptate care niciodata nu ai vrut sa se intample. Daca vrei sa devii foarte bun la ceva, lasa deoparte notiunea de perfect si inlocuieste-o cu notiunea de explorare jucausa nesfarsita. Nu incetam sa visam si sa exploram fiindca imbatranim, imbatranim fiindca incetam sa visam si sa exploram.

Bucura-te de pasiunile si hobbyurile tale

Indragosteste-te, nu intotdeauna de o persoana, ci de o ambitie, de o pasiune. Daca ai pierdut to in afara de minte, inima si sanatate, care ar fi motivul sa te trezesti in fiecare dimineata cu zambetul pe buze? Exista in mod sigur un foc arzand inauntrul tau. Este responsabilitatea ta sa-l mentii aprins. Daca poti sa-ti dedici macar 20 de minute pe zi sa faci ceva ce iubesti, fa-o ! Fara nici o scuza sau regret.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *