Sigur ca ne dorim sa avem parte de cat mai multe lucruri frumoase si mai ales de aprecieri ale oamenilor. Nu ne dorim sa fim dezapreciati sau urati pentru ca aceste lucruri nu ne fac bine, pur si simplu. Ne intrebam de foarte  multe ori care sunt criteriile dupa care unii oameni ajung sa ii judece pe altii. Nu gasim un raspuns desi ar trebui sa facem asta.

Exista cateva moduri extrem de bizare care pot influenta parerea unei persoane despre o alta persoana. Iata care sunt aceste moduri:

Barba mare

Da, stiu! este in mare trend barba mare a barbatilor pentru ca arata mult ma bine si este in mare voga. Trebuie totusi sa avem grija pentru ca in urma unor studii s-a demostrant faptul ca barbatii care au barba sunt cu mult mai desconsiderati fata de cei care nu au barba. In America, se pare ca oamenii legii asociaza barbatii cu barba cu infractori sau cu violatori.

Transpiratia

Foarte bizar si acest lucru. Nu ne dam seama insa se pare ca transpiratia este de asemenea raspunzatoare de criticile oamenilor. Se pare ca persoanele care transpira sunt considerate neindemanantice sau imcompetente. Sigur ca transpiram cu totii pentru ca facem efort, pentru ca ne este cald sau ca suntem nervosi. Vrem sau nu, cu totii suntem transpiram.

Fata patratoasa

Nu va imaginati si nu va dati seama insa persoanele care au figurele patrtoase au de pierdut, spre deosebire de persoanele care au fata rotunda. Se pare ca in urma unor studii s-a demonstrat faptul ca oamenii percep si asociaza fata patratoasa cu persoane agresive si mincinoase. In urma studiilor s-ar spune ca persoanele cu maxilarul mai proeminent  nu sunt suficient de demne de increderea oamenilor.

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *