Inca de cand eram adolescenta am fost mereu complexata de faptul ca am sanii mici. Stresata si incomodata de aceasta idee incercam mereu sa apelez la tot felul de trucuri pentru a crea iluzia unor sani mai mari. De exemplu, inainte sa merg la scoala sau la facultate imi umpleam sutienul cu tot felul de materiale si astfel parea ca am sanii mai mari.

Incercam in fiecare zi sa ma impac cu gandul ca fiecare femeie are frumusetea ei si ca sanii nu sunt atat de importanti. Din pacate nu am reusit sa scap de aceasta obsesie, dorindu-mi pe zi ce trece tot mai mult sa imi pun silicoane. Poate parea aberant, insa disconfortul creat de ideea de a avea sanii mici ma afecta foarte mult din punct de vedere psihic.lucky studio

Nefericirea a facut sa nu imi permit un implant cu silicoane. Totul pana cand am aflat de Lucky Studio. Aflasem ca pe langa sumele mari de bani pe care le primeau la fiecare sfarsit de tura fetele primeau bonusuri consistente si chiar operatii estetice.

Am incercat sa aflu cat mai multe despre Lucky Studio pentru ca imi doream ca implantul cu silicon sa devina cat mai repede o certitudine si nu un vis. Am gasit foarte multe informatii pe www.lucky-studio-pareri.ro si intr-adevar se ofereau si operatii estetice. Citeam ca foarte multe fete au scapat de acest complex prin intermediul acestui studio de videochat.

Asa am decis sa merg pana la Lucky Studio si sa imi potolesc diferite curiozitati referitoare la  visata operatie, dar si la castiguri. Ce credeti? Managerul mi-a confirmat tot ce scria pe site-ul respectiv.

A urmat un interviu care nu mi-a creat mari probleme. Ce-i drept, trebuie sa stii cel putin o limba straina, iar faptul ca in facultate am pus foarte bine bazele limbii engleze m-a ajutat enorm. Am trecut interviul si am ajuns sa merg in prima zi de munca. Tot atunci am discutat si despre obsesia mea: sanii.

lucky studioManagerul Lucky Studio mi-a explicat ca bonusurile sunt optionale si ca pot opta atat pentru operatia de marire a bustului, cat si pentru serviciile de make-up, coafura etc. Nu am stat prea mult pe ganduri si i-am comunicat alegerea mea. M-au pus in legatura cu unul dintre cei mai buni medici esteticieni din Romania, iar acum visul meu a devenit realitate. Am sanii exact asa cum mi-am dorit.

Lucky Studio este locul care m-a ajutat ca visul meu sa prinda contur si sa devina realitate. Acum nu mai am probleme si am recapatat increderea de sine.

 

De admin