Copii adora sa isi piarda timpul afara jucandu-se tot felul de jocuri cu copii de varsta lor si alergand dintr-o parte in cealalta atat cat vor ei. Sigur ca nu putem sa spunem ca in momentul in care vremea nu este deloc prietenoasa nu putem sa lasam copilul in ploaie. Copii sunt destul de vulnerabili si trebuie sa avem grija de tot ceea ce ii inconjoara insa mai ales in perioadele ploioase cand vremea este atat de urata iar copilul este predispus unei raceli.

In cazul in care nu putem sa ii oferim copilului o plimbare in parc trebuie sa ne gasim numaidecat o activitate care sa il faca sa stea cuminte in casa. Si cum un copil cuminte este greu si aproape imposibil de gasit, el va vrea mereu sa aiba o activitate si sa faca ceva. Asadar, iata cateva idei pe care poti sa le pui in practica atunci cand ploua afara si vrei sa iti tii copilul in casa:

Filme in familie

In momentul in care ploua foarte tare si vremea este rece, am putea sa organizam un maraton de filme in familie. Daca este duminica sau ziua noastra libera este si mai bine. Avem nevoie de popcorn, filme bune si toata familia. Ne vom simti minunat atat noi cat si copii deoarece astfel de momente nu vor face decat sa va aproapie si sa va uneasca foarte tare.

Cu siguranta daca vei alege cateva comedii, micutul tau va fi foarte fericit sa le vizioneze. In plus, veti petrece timp de calitate impreuna. Asadar? Nu mai asteptati. Poti sa fii inventiva si sa improvizezi o sala de cinematograf din living. Pune o patura in geam, pregateste floricele si sa ruleze filmele.

De asemenea, poti sa joci tot felul de jocuri cu copilul. De exemplu o vanatoare de comori va fi extrem de bine vazuta de catre micut si se va bucura nespus.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *