Call of Juarez : Gunslinger

Intoarceti-va in timp si jucati Call of Juarez : Gunslinger. Stiu ca este „Call of Juarez”, dar este unul din campaniile single player de first-person shooter favorite ale mele din ultimii cativa ani. Intreag poveste a jocului este narata de un batran gunslinger intr-un bar si actiunea este modificata depinzand de intreruperea povestii sale. Nu exista un mod multiplayer, dar a fost lansat la un pret de discount si sunt sigur ca este si mai ieftin acum. Jocul este super daca apreciezi abordarea unica a naratiunii jocului, confruntarile si actiunea ce are loc in Vestul Salbatic.

FTL: Faster Than Light (iPad)

Aceasta administrare provocatoare a navei spatiale a ajuns in sfarsit pe iPad anul acesta. In timp ce versiunea din 2012, versiunea originala de PC, a functionat cum trebuie, aceasta versiunea a jocului de iOS pare super neteda. Selectand membrii echipajului si configurarea resurselor de putere a navei pare ca o experienta adevarata science fiction multumita interfatei neteda bazata pe atingeri. Toate provocarile si continutul actualizat este intact, asa ca nu ezitati sa alegeti versiunea imbunatatita indiferent daca ati jucat sau nu jocul.

Assassin’s Creed IV : Black Flag

Assassin’s Creed IV : Black Flag este unul din primele jocuri pe care le-am achizitionat pentru consola mea, Playstation 4, si unul in care am investit cel mai mult timp pana acum. Mi-a placut cu adevarat abordarea diferita a seriei, de asemenea si imbunatatirea navei si elementelor de lupta navale. Cu toate acestea, nici nu m-am apropiat sa-l termin, am pierdut prea mult timp cautand comori in mare si doborand navele inamice. Venirea primaverii este cel mai bun moment sa te intorci pe mare. Daca ti-ai pierdut interesul in Assassin’s Creed de-a lungul anilor, sau ai fost prea intimidat sa sari in mijlocul povestii seriei pentru prima data, Black Flag este diferit, si este numai bun daca vrei sa fii un pirat adevarat.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *