asm2gamelargeAnuntat anul trecut prin intermediul evenimentului Comic Con care a avut loc la New York, dezvoltatorii Beenox au anuntat astazi o data de lansare pentru jocul video inspirat din seria de desene animate Amazing Spider-man, gata sa apara pe platforme pe 30 Aprilie in Australia.

In The Amazing Spider-Man 2, jucatorii isi vor asuma din nou rolul super eroului atat de aclamat si placut de toata lumea, intr-o poveste secundara unica inspirata din fimul caracteristic, dar avand propria continuitate. De-a lungul calatoriei sale Spider-Man va da piept cu un numar de noi inamici, dar si de vechi prieteni, in timp ce se confrunta cu o noua amenintare asupra orasului sau.

Naratiunea ii va da lui Peter Parker, personajul tocilar,cu ochelari, fotojurnalist, care il impersoneaza pe Spider-Man un rol mai mare pe marele ecran, in timp ce investigheaza complicatele motivatii si personalitatile unice din spatele menajeriei puse la cale de inamicii Marvel amenintand Manhattanul.

Acest nou joc va introduce un sistem de moralitate Erou sau Raufacator, pedepsind jucatorii pentru faptele rele comise in timp ce il impersonau pe Spider-Man, dar si rasplatindu-i pentru faptele bune comise de-a lungul calatoriei sale. Harta familiara Mahattan este de asemeni modificata, cu provocari aditionale adaugate pentru a schimba atmosfera jocului.

Pe langa anuntul datei de lansare, echipa a dezvaluit de asemeni un pachet Web Threads Suit, care va fi disponibil daca pre-comandati jocul. Acest pachet va include o mana de costume unice pentru a-l face pe Spidey sa arate la moda in timp ce bantuie strazile Manhattanul. Acestea includ costumul Spide-Suit rosu si galben metalic, costumul cosmic alb si albastru, costumul ce il imita pe Venom, dar si costumul Noir.

The Amazing Spider-Man 2 va fi disponibil pe 30 Aprilie pentru PC, Wii U, 3DS, Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360 si Xbox One, cam toate platformele valabile pentru un astfel de joc.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *