in sfarsit casatoritiin sfarsit casatoriti

Despre cine altcineva ar fi putut fi vorba daca nu despre celebrul cuplu Brad Pitt si Angelina Jolie, care este impreuna de 9 ani si are nu mai mult si nici mai putin de sase copii frumosi si adorabili, unii adoptati iar altii naturali.

Se pare ca pana la urma, superbul si longevivul cuplu nu a mai stat pe ganduri si s-a decis sa faca pasul cel mare, mai mult pentru a demonstra lumii ca dragostea lor ar fi putut functiona in continuare si asa, fara acordul legii, insa mai ales pentru copiii care in felul acesta pot considera ca familia lor este intregita si recunoscuta de toata lumea.

Mult asteptata ceremonie s-a tinut sambata trecuta, pe 23 august, la Chateau  Miraval, in apropiere de Nisa, Franta. Acesti superbi companioni au decis probabil ca nunta lor sa fie una speciala si cat mai simpla si fara prea multa zarva pentru ca, pana acum, nu a aparut nici o fotografie cu fericitul cuplu din cadrul evenimentului fastuos.

Angelina si Brad au fost insotiti si incurajati si de cei sase copii ai lor pe care ii voi enumera aici in ordinea varstei: Maddox, 13 ani, Pax, 11 ani, Zahara, 9 ani, Shiloh, 8 ani, şi gemenii de 6 ani, Knox şi Vivienne, cei din urma dar poate nu ultimii copii ai cuplului. Se pare ca cei doi talentati si superbi actori vor dori sa creasca poate si mai mult marimea familiei lor si este cel mai probabil sa treaca la conceperea a inca un copil in viitorul nu foarte indepartat.

Ce putem spune? Numai de bine despre si pentru acesti doi iubiti, acum soti si parinti ai sase copii talentati si minunati. Cand vine vorba despre ajutor umanitar si implicare in diverse campanii si misiuni umanitare ale asociatiilor de ajutorare de peste tot, cei doi soti sunt in topul celebritatilor care pun mai presus de toate binele omenirii.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *