Far Cry 4 detaliat

Personajul principal din Far Cry 4 este numit Ajay, dupa cum producatorul confirma, raufacatorul nu este nici el alb, in ciuda faptului cum arata. Nu pare sa aiba prea multa probabilitate, fiindca aceste zvonuri ar putea fi total false, in timp ce vin direct de pe website-ul celor de la Ubisoft, inainte ca pagina sa fie data jos din nou. Descrierea pe scurt de pe website, inainte de a cadea site-ul, este urmatoarea :

„Far Cry 4 furnizeaza o experienta next-gen incomparabila intr-o lume deschisa cu totul noua si masiva. Ascuns in maretii Himalaya, sta Kyrat, o tara adancita in traditii si violenta. Tu, esti Ajay Ghale. Calatorind catre Kyrat pentru a-i indeplini dorinta mamei tale de dinainte sa moara, te gasesti prins intr-un razboi civil pentru a da jos regimul opresiv al dictatorului Pagan Min.

Exploreaza si navigheaza aceasta lume deschisa vasta, unde pericolul si imprevizibilitatea pandesc de dupa fiecare colt. Aici, fiecare decizie conteaza si fiecare secunda este o poveste. Bun venit in Kyrat. Nu este nimic deosebit in poveste insasi, ce pare aproximativ analog povestii din Far Cry 3, dar este interesant ca jocul pare sa se indeparteze din folosirea unui personaj principal alb. Ajay este un nume traditional indian, in timp ce Ghale este din Nepal, asa ca probabil jocul il va portretiza ca un nativ al tarii fictive Kyrat.

Exista inca o sansa sa fie un cetatean american, dar Far Cry 2 cel putin a fost mai imaginativ decat atat, cu un numar de protagonisti pe care ii puteai alege, ce includeau nationalitati care nu erau caracterizate deobicei in personajele principale din jocuri video, incluzand personajul Quarbani Singh, ce este Indian-Mauritian.”

Interesant este ca nici protagonistul principal al jocului nu este nici el alb. Desi nu putem sa ne dam seama de acest lucru din poza. Alex Hutchinson a confirmat pe twitter ca barbatul de pe coperta postata nu este alb si nu este personajul cu care o sa joace jucatorul.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *