Se intampla de foarte multe ori ca femeile sa faca diferite gafe in incercarea de a fi perfecte. Vorbim despre faptul ca este o adevarata provocare sa fii mama, sotie si femeie de succes in cariera, in acelasi timp. Daca vrei sa fii o mamica si o femeie pe cinste, trebuie sa tii cont de diferite sfaturi. Iata ce trebuie sa stii:

  • In primul rand, foarte multe femei au prostul obicei de a avea remuscari atunci cand merg la serviciu. Faptul ca au un copil acasa le face pe aceste femei sa isi faca griji, sa se gandeasca foarte bine daca si-au lasat acasa copilul cu persoana potrivita sau alte lucruri. Ceea ce este cu adevarat important este sa nu amesteci niciodata treburile de la serviciu cu cele de acasa. Daca vei sta toata ziua stresata la serviciu, gandindu-te ce face sau ce a mancat micutul tau nu vei face decat rau si vei da gress atat in cariera cat si in viata de familie.
  • Trebuie sa faci astfel incat sa iti respecti sarcinile pe care le ai la birou dar sa nu faci diferite lucruri care te pot face sa dai gres atunci cand vine vorba despre viata de familie si cea a carierei. Trebuie sa te gandesti foarte bine si sa te multumesti cu faptul ca ii poti asigura copilului tot ce are nevoie. Astfel, te vei simti mult mai bine si vei fi mai relaxata.
  • De asemenea, daca iti lasi copilul acasa si esti totusi in maternitate trebuie sa iti cauti din timp o bona si sa iei decizia cea mai corecta. Ai grij sa fie o persoana de incredere, eventual sa fie o recomandare sau o ruda. Daca ar fi bunul dintre parinti ar fi un lucru ideal.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *